Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 21. elokuuta 2008

Saksikoriste löysi paikkansa

Jo eilen tämä saksikoriste saapui Lankapirttiin, mutta erinäisten muiden touhujen takia en ehtinyt heti kiinnittää sitä lopulliseen paikkaansa. Mutta alusta alkaen oli itsestään selvää, että tämä kuuluu kirjontasaksiini. Ja ne olivat hyvässä tallessa kirjontatarvikepakissani kaapissa. Näitä saksia säilytän aina sellaisessa paikassa, ettei joku tietämätön käytä niitä johonkin sopimattomaan kuten vaikkapa kynsienleikkuuseen.

Tässä sakset koristeineen poseeraavat Hardanger-kirjonnalla koristellun neulatyynyn vieressä. Sakset olen hankkinut aikoinaan, kun olin kovin innostunut hardangerista. Siinä kun pitää saada leikattua tarkasti pohjakankaan lanka kerrallaan.

Tässä kuvassa sekä sakset että koriste näkyvät paremmin.

Tänään on satanut vielä kovia vesikuuroja, mutta on sentään välillä vähän aurinkoakin näkynyt. Nyt on taas paksut pilvet matalalla ja vettä voi tulla millä hetkellä hyvänsä. Kyllä tämä sadekausi jo riittäisi. On niin harmaata ja märkää, ettei viitsi pihatöihinkään alkaa.

4 kommenttia:

  1. Kyllä nyt on kaunis kokonaisuus :)

    Meillä kans vähän väliä satelee ja sitten aurinkokin vähän pilkistelee, kuten nyt. Karviaisia vois mennä syömään, jos ei muuta pihahommaa tässä tekiskään.

    Ekaks toi pikkusen mekko loppuun kuiteskin :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis saksikoriste ja ihana palkinto.
    tänään on satanut rännit paukkuen eli ihan liikaa.

    VastaaPoista
  3. Niin kaunis on koriste !!

    VastaaPoista
  4. Kiva nähdä, että koriste on löytänyt paikkansa! (Pidä vain sakset piilossa! Minun askartelusaksillani leikattiin kesällä muutama metallinen akryylivärituubi poikki. - Lienee selvä, että täytyi vaihtaa uusiin... Vaan nyt se enää naurattaa. Kaikkea ne tenavat keksii!)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.