Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 11. syyskuuta 2008

Ensimmäinen jo perillä

Nyt sain viestin, että ensimmäinen PIF-lahjani on mennyt perille Elinalle. Niinpä voinkin julkaista osan viime aikojen salaisuuksistani: alla näkyvät sukat. Kovasti pohdin ja etsin vinkkejä Elinan blogistakin, mitä voisin antaa hänelle lahjaksi. Sitten kävi ilmi, että Elinan lapset (tytär ja 3 poikaa) tarvitsisivat villasukkia eikä äiti oikein ehtinyt niitä tekemään. Ja mikäs sen mieluisampi ja helpommin toteutettava lahjaidea tällaiselle sukkamummolle. Kyseltyäni sain tietää lasten jalkojen koot ja sitten vain katsastamaan varastojani. Kahdet löytyi valmiina ja kahdet tein.

Tässä ne varta vasten Elinan lapsille tikutellut sukat, kahdelle nuorimmalle. Isommat (kokoa 31-32) näistä on tavismallia 7veikasta ja pienemmät (koko 21-22) Nalle-langasta tehdyt junasukat. Nämä täyttävät myös Heinälatoa omalta osaltaan.


Ja tässä kuvassa lasten jalat uusissa sukissa Elinan lähettämästä kuvasta omin luvin julkaistuna (toivottavasti et pahastu, kasvot toki rajasin näkymättömiin). Kaikki olivat olleet sopivaa kokoa ja mieleiset. Vanhin poika, kuvassa oikealla, sai myös 7veikasta tavismalliset ja tytär sai Nalle colori-langasta kudotut muistaakseni Kerttu-sukat. Nämä viimeksi mainitut ovat molemmat kokoa 37.

Myös toinen PIF-lahja on jo matkalla, mutta kolmas on vielä hieman keskeneräisenä täällä Lankapirtissä.

4 kommenttia:

  1. Ihania sukkia. Raidat tuovat mukavasti lisää ilmettä junasukkiin.

    VastaaPoista
  2. Nna: Kiitos, minustakin nuo raidat tekee junasukista kivemmat.

    VastaaPoista
  3. Hei ja kiitokset Pif-lahjasta. Sain sen eilen, hups; vuorokausi vaihtui juuri, sain sen siis keskiviikkona. Olin vähän kipeä ja kävin postilaatikolla vasta kymmenen jälkeen illalla ja siellähän oli mukava yllätys. Laitan sen kuvan omaan blogiini. Sain hienon ranneroikottimen! Käyttöä sille on varmasti, nyt kun olen päässyt kutomisen makuun. kiitos,kiitos!

    VastaaPoista
  4. Marleena: Kiitos kiitoksista! ;D Arvelinkin, että käyttöä voisi olla ja ehkä tämä innostaa lisääkin kutomiseen/virkkaamiseen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.