Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 19. syyskuuta 2008

Ruska-aikaa

Käsityöt eivät ole edenneet. Langanloppumiseen päätynyt sniikkereiden teko on samassa vaiheessa kuin eilen. Matkakäsityötä olen sentään miettinyt viikonloppumatkallemme ja jotkut sukat päässevät puikoilleni, kunhan starttaamme päivällä. Heinälato sai minulta täytettä tällä viikolla siis vain yhden sukkaparin verran.

Eilen illalla kävi minulla mieluisa vieras, lapsuuden aikainen ystäväni, jonka kanssa on aikuisiällä tavattu hyvin harvoin. (Kiitos A. visiitistä!) Illan aikana puhuttiin näistä minun käsityöharrastuksistakin ja mm. kuinka paljon sukkia kudon. Näiden blogimerkintöjen (perustettu 12.1.08) avulla sain luvuksi 50 paria. Siis enempi kuin sukat/viikko, kuten A. totesi. Aika paljon, sanon minä itsekin!



Harmaasta aamusta huolimatta odotan ja toivon viikonlopusta aurinkoista. Ajelemme katselemaan Kainuun kauniita maisemia. Nyt ei mennä mökille, vaan Sotkamo on kohteemme. Ruskaakin menemme katsomaan, mutta osallistumme myös erääseen pienimuotoiseen tapahtumaan siellä.

Viime syksynä ruskamatkamme suuntautui pohjoiseen päin. Siltä matkalta tässä pari kuvaa. Taas arvuuttelen, mistä paikoista allaolevat kuvat ovat.

Miltähän vaaralta mahtaa olla tällaiset näkymät jokilaaksoon?


Entä mikähän koski tässä kuohuu?

Hyvää viikonloppua kaikille Lankapirtissä poikkeaville! Ensi viikolla palaan, tervetuloa silloin uudestaan!

Edit: 22.9.08 Jaana veikkasi - tai tiesiköhän - aivan oikein, että yllä olevat kuvat on otettu Aavasaksan vaaralta ja Kukkolan koskelta Torniojoelta.

4 kommenttia:

  1. Veikkaisin Aavasaksan vaaraa ja Kukkolan koskea ;) Saas nähä menikö syteen vai saveen...?

    VastaaPoista
  2. Jaana, aivan oikein veikattu! Taisi olla tietoakin asiasta. ;)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Oisin veikannut kans Kukkolan koskea, mutta vaara ei näyttänyt tutulta. Terveisiä muuten Oulusta, piipahdettiin katsomassa Keisarin valssi-musikaali! Yhdet sukat on valmiit!!! Toiset puikoilla. :)

    VastaaPoista
  4. Joo, ihanhan ovat tuossa lähimaastoissa molemmat paikat ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.