Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 18. marraskuuta 2008

Arvontavoitto saapui

Jouluinen tunnelma alkaa hiipiä hiljalleen mieleeni ja kotiimme. Sain nimittäin tänään jo syksyn toisen tonttulahjan, alapuolella näkyvät ihanaiset huovutetut tontut. Ensimmäisen tonttulahjan sain reilu viikko sitten.



Nämä tontut tulivat Metsän keskellä-blogin Elinalta arpajaisvoittona. Kiitos, Elina! Tykkään tosi paljon näistä. Olen ihaillut näitä Elinan blogissa ja nyt sain itselleni peräti kaksi kappaletta. Onpa näillä seuraa toisistaan, kun nököttävät nyt aluksi tuossa meidän keittiön kulmahyllyllä.

Lapasia olen saanut valmiiksi ja viimeistellytkin jo, mutta kuvaus vielä puuttuu, joten niistä enemmän toisella kertaa, ehkä jo huomenna. Siihen saakka heippa vaan!

7 kommenttia:

  1. Suloisia tonttuja, kivan voiton olet saanut.

    VastaaPoista
  2. Kivoja tonttuja sulla. Minä en ole vielä ottanut esille. Viime joulun alla sain sellaisen neulovan tontun vai olikohan se muori,täytyy kaivella esiin.

    VastaaPoista
  3. Soman näköisiä tonttuja sait ja kivan lapaspakkauksen olit messuilta ostanut, jännä seurata millaiset niistä sitten tulee!

    VastaaPoista
  4. Hei! Älä huoli, en todellakaan pahastu. Kiitos sinulle!

    VastaaPoista
  5. Ihanat tontut! Noista tulee väkisin hyvälle tuulelle! :)

    VastaaPoista
  6. Nna: Olen samaa mieltä! :)

    Tupuna: En minäkään muuten vielä olisi tonttuja esiin hakenut, mutta kun näitä nyt näkyy vain tulevan. ;D

    Eila: Sinäpä sen sanoit, soma onkin oikea adjektiivi kuvaamaan näitä tonttuja. Ensimmäiset lapaset ostamallani ohjeella ovat jo puikoilla tosin eri langasta. Taitavat vain mennä purkuun, kun näyttää niin isolta tuo alku.

    Meemu: Kiva kuulla tuo!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.