Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 10. marraskuuta 2008

Lumi tuli, lumi meni

Niin siinä juuri kävi, kuten otsikko kertoo. Vajaan kaksi viikkoa meillä oli valkoinen lumipeite, joka pikku hiljaa väheni lauhojen ja kosteiden säiden ansiosta. Sunnuntain vesisade sitten viimeisteli sulatustyön. Lunta on enää niissä paikoissa, johon sitä syystä tai toisesta kasautui.
Kuvassa näkyvä lumi on kasasta, joka syntyi peltikatolta alas humahtaneesta lumesta.

Näin sisukas on pieni orvokki. Siellä se lumen alla jatkoi orvokin elämäänsä ja nyt loistaa taas nurmikosta tuoden muiston menneestä kesästä ja lupauksen tulevasta. Tämä sama orvokki on kuvattu myös ensi lumen päivänä täällä.

Jaa, että miten käsityöt? Onko lapasia valmistunut? No ei eilisen jälkeen, mutta uutta on aloitettu. Miniä toivoi mustia kämmekkäitä ja sellaisia tässä tikuttelen. Onneksi malliksi kävi pelkällä resorilla kutominen, niin onnistuu minullakin. *Joku ehkä muistaa, että minä en mielelläni tee mustasta mitään, kun en näe sitä kunnolla. Se ikä, se ikä... * Ensimmäinen kämmekäs on päättelyä vaille valmis ja toiseen on silmukat luotu, joten hyvällä mallilla ollaan. Aloitinkin tällä kertaa kämmenosasta ja tuntui hyvältä työjärjestykseltä.

Torstaina sitten matkaan Tampereelle ja perjantaipäiväksi messuille. Tänään Marleena ilmoitti lähtevänsä kanssani Tampereelle, joten nyt junamatkakin sujuu rattoisammin messuilla olosta puhumattakaan. Majoitumme poikani luo ja viivymme varmaan ainakin sunnutaihin asti. Matkakäsityöt pitäisi valita ainakin menomatkaa varten, perillä ja palatessahan saattaa malhdollisesti olla uusia lankoja käytössä.

9 kommenttia:

  1. Minäkin oon menossa perjantaina tyttären kanssa messuille *virn*
    Saapi nykäistä hihasta, jos tunnistat !

    VastaaPoista
  2. Varmasti nykäsen, jos tunnistat! ;D Nykäse sinäkin, jos tunnistat! ;DDD

    VastaaPoista
  3. Sitkeä pieni kaunokainen:)
    HYvää messumatkaa teille...kaksin aina kaunihimpi:)

    VastaaPoista
  4. Töistä kävellessäni huomasin samanlaisia orvokkeja sinnittelemässä naapurin pihassa! Sateista ja harmaata täälläkin mutta oikeastaan se ei minua haittaa. Mukavat messuilut:)

    VastaaPoista
  5. Mukavaa Tampereen reissua!

    VastaaPoista
  6. Orvokki on sitkeä kukkija.
    Halataan, jos tavataa perjantaina messuilla.

    VastaaPoista
  7. Resorissa on sulle pieni palkinto:)

    VastaaPoista
  8. Tupuna, Eila, Tiina ja Palaga: Kiitos, mukavaa messuilua odotamme! ;D

    Tesa: Halataan varmasti! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.