Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Messukuumetta

Messukuume nostaa päätään huimaa vauhtia! ;D Matkaa on suunniteltu yhdessä ystäväni Marleenan kanssa, joka tuli jo eilen meille. Hänellä kun on tänään hoidettavia asioita Oulussa. Huomenna sitten hyppäämme junaan ja hyrskyttelemme messukaupunkiin Tampereelle, joten perjantaina heti ovien avauduttua olemme menossa mukana. Pakkaamisenkin jo aloitin valitsemalla matkakäsityöt: lapaslankoja ja niille sopivan kokoisia sukkapuikkoja.

Eilen sain valmiiksi mustat kämmekkäät miniälle, jotka vien tuliaisina Tampereelle huomenna. Tässä kämmekkäät minun käsissäni ja ovat minulle hiukan liian pienet, mutta miniäni on pieni ja siro, joten toivon näiden olevan hänelle sopivat.


Malli suora pötkö resoria 2o, 2n. Aloitettu kämmenosasta, silmukoita alussa 48, 8 cm ennen loppua lisäsin 1 s/p yhteen oikeaan raitaan.
Lanka Novitan Nalle, kulutus 55 g.
Puikot 2.5 mm.
Kämmekkät menevät myös täyttämään Tumpputupaa.
Marleena ja minä siis messuilemme perjantaina. Jos sinäkin olet siellä silloin ja tunnistat meidät, niin nykäisepä hihasta, olisi mukava tavata!

5 kommenttia:

  1. Really beautiful posting!!!
    Your work is Art! Congratulations!!!

    VastaaPoista
  2. Millä junalla ootte menossa? Voitas käydä vaikka ravintolassa kahvilla, jos ollaan samassa junassa? Olen menossa 9.45 junaan ja menen Hesaan ja sitten lauantaina Tampereelle ja sunnuntaina menen messuilemaan.

    VastaaPoista
  3. Blgissani on jotain paljastavaa mistä voi perjantaina mut käsityömessuilla tunnistaa *virn*

    VastaaPoista
  4. David Santos: Thank You! :)

    Seijasisko: Harmi, kun me mennään vasta päiväjunalla.


    Lettu: Hyvä tunnistusvinkki! ;D

    Tupuna: Kiitos! Mukavaa viikonloppua sinulle ja muistaakseni sinäkin olet menossa messuilemaan, siis mukavia messuja sinullekin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.