Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Meemiä vaihteeksi

Edit: Pieni lisäys tanssiosioon sinisenä!

Marilta nappasin tällaisen meemin, jota en muista edes nähneeni aiemmin saati että olisin tehnyt sitä. Joten tässäpä se nyt tehdään.

Ota lähin kirja, käännä sivulle 21, etsi rivi neljä. Kirjoita ylös, mitä siinä lukee: Sivu 21 sattui olemaan kuvasivu, joten sivulle 20 ja siinä lukee: ”puut. Inspiraation lähteeksi kävisi myös kultafolioon kääritty tumma suklaa kermanvärisellä lautasella tai monet muut elintarvikepakkaukset.” Ja kirjahan on kai Suuren käsityökerhon tilaajalahjana tai jonain muuna kylkiäisenä saatu OMPELE KIRJO KORISTELE.

Ojenna vasen käsivarsi mahdollisimman pitkälle. Mitä kosketat ensimmäisenä? Ompelukonetta!

Mitä viimeksi katsoit TV:stä? Pitää ihan miettiä ja muistella, milloin olen viimeksi katsonut TV:tä. Jaa eilen illalla taisin katsoa Akuuttia. Tämähän olikin helpompi muistaa kuin ensin arvelin. Minä en juurikaan katso televisiota.

Arvaa katsomatta paljonko kello on: Se on nyt 16.10.

Katso nyt kelloa, paljonko se oikeasti on? Se onkin 16.33!


Mitä kuulet tietokonetta lukuunottamatta? Lasketaanko se, että kuuntelen samalla koneen kautta Jouluradiosta joululauluja. Jos ei, niin sitten kuuluu olohuoneesta TV:stä hiljaista puhetta, kun mies katsoo siellä jotain. Nyt kuuluu myös mies yskivän.

Milloin viimeksi kävit ulkona? Mitä teit? Tänään iltapäivällä. Kävimme Kontissa ja Limingantullin Prismassa ostoksilla. Oikeasta ulkoilemisesta on pitkä aika, en muistakaan kuinka kauan. Ainainen harmaus ja loskainen keli eivät ollenkaan innosta ulkoilemaan.

Mitä nettisivua katsoit ennen kuin tulit tälle sivulle? Taisin lukea jonkun blogin, olisikohan ollut Lankaa ja lapasia.

Näitkö viime yönä unta? Näin, mutta en muista muuta kuin että eräs entinen työkaverini oli siinä mukana ja taidettiin liikkua entisessä kotikaupungissani Rovaniemellä. Tämä työkaveri ei kyllä liity oikeasti Rovaniemeen.

Milloin viimeksi nauroit? Ainakin eilen nauroin, kun avasin Buu-klubbenin joulukalenteri luukun. Se mäenlaskija oli niin hassun näköinen, kun hyppyytin sitä! ;D

Oletko nähnyt mitään omituista viime aikoina? Eipä muistu mieleen.

Minkä elokuvan viimeksi katsoit? En ole aikoihin (=vuosikausiin) käynyt elokuvissa enkä katso niitä juurikaan TV:stäkään, joten en kyllä muista nyt yht´äkkiä.

Jos sinusta tulisi yön yli monimiljonääri, mitä ostaisit ensimmäisenä? Vaikea kysymys, mitään isoa tarvetta ei tule mieleen, minkä juuri haluaisin hankkia. Sanotaan nyt, vaikkapa ison kimpun ruusuja.

Pidätkö tanssimisesta? Pidän todella paljon. Sekä mieheni että minä olemme oikeastaan intohimoisia tanssijoita, vaikka viimeisen vuoden aikana olemme tanssineetkin huomattavan vähän aikaisempaan verrattuna. Tässä tarkoitan nimenomaan perinteistä paritanssia tai lavatanssiksikin sitä voisi kai sanoa.

Voisitko koskaan harkita ulkomailla asumista? Harkita voisin, mutta en usko että muuttaisin kovin helposti ainakaan pysyvästi ulkomaille.

Mitä on sen huoneen seinillä jossa nyt olet? Muutamia koristelautasia, joissa maalattuna Kemin vanhoja rakennuksia. Oman osansa seinätilaa vie myös kaappikello, vaikka ei sitä ehkä voi sanoa seinällä olevaksi, kun seisoo vakaasti lattialla. Sen on mieheni tehnyt joskus 1980-luvulla.

Mitä olet tänään syönyt?
Tavanomaisen niukan aamupalan, jossa lihahyytelöä ja tuoretta kurkkua. Kahvin kanssa pala juustoleipää. Lounaaksi hirvenlihakeittoa, lasi piimää ja jälkiruoaksi hedelmärahkaa. Päiväkahvilla taas pala juustoleipää ja tiikerikakkua.

Koska olet viimeksi halannut äitiäsi? En muista, äitini kuoli viisi vuotta sitten. Ainakin halasimme äidin täyttäessä 80 vuotta, se oli seitsemän kuukautta ennen äidin kuolemaa.

Sellainen meemi tällä erää. Jätä laatikkoon kommenttia, jos nappaat tämän mukaan itsellesi.

6 kommenttia:

  1. Näitä meemejä on hauska lukea. :)

    VastaaPoista
  2. Nappasin! :) Sano jos et halua, että linkkaan suoraan tähän.

    VastaaPoista
  3. Heh, taidan kanssa tämän meemin napata, kun vaikuttaa hauskalta tehdä tämä :) Kylläpä sinä ehdit lapastella lapaskuun aikana! Minulta jäivät kolmeen pariin ne neulomukset, kun sitten muut riennot taas veivät mennessään. No nyt on vissiin puolipakko tehdä joululahjaksi lapasia ja sukkia. Saapa nähdä. - Kiitos kovasti näyttelystäni antamistasi kehuista! Ne rohkaisevat ja lämmittävät kovasti tämmöistä harrastelijaa!

    VastaaPoista
  4. Minäkin luin vastauksesi mielenkiinnolla.

    VastaaPoista
  5. Nna: Niin on, oppii vähän tuntemaan kirjoittajaa. :)

    Tiina: Kiva kun nappasit, linkkaile vapaasti vaan! :)

    Pappi puikoissa: Kiva kun nappasit, kävinkin sen jo lukemassa. :)
    Mikäs ihme se on, jos tein tuon verran lapasia, kun en tainnut muita käsitöitä tehdäkään sinä aikana. Sinä taas teit vaikka mitä muuta, joten ei meidän lapastuotantoa voi suoraan verrata keskenään.
    Kiitos kiitoksista! ;D

    VastaaPoista
  6. Mukavan tuntuinen testi, taidanpa kopioida sen ja testata itseni ja muutaman muunkin henkilön....

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.