Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 10. tammikuuta 2009

Kolmas PIF perillä

Viesti tuli, että nämä lapaset ovat päässeet perille. Viimeinenkin PIF-lahjani on siis päässyt saajalleen Lauralle ja lapaset lämmittävät nyt hänen kätösiään.


Kaksi ensimmäistä lahjaa ovat olleet perillä jo kuukausia, mutta tämä viimeinen vasta nyt. Oli niin vaikea päättää, mitä Lauralle teen. Ne kaksi ensimmäistä olivat paljon helpompia päätöksiä.

Nyt on makuuhuone tapetoitu. Illalla pesin lattian ja ikkunan ja pyyhin kaikki pinnat. Tänään verhot ja loput tavarat paikoilleen, niin päästään miettimään, mitä seinille pannaan. Näin vanhana näköjään päätöksen tekoa siirtää niinkin pienessä asiassa kuin taulujen yms. ripustaminen. Kun muutimme tänne huhtikuussa - siitähän on jo 9 kuukautta - panimme taulut muka tilapäisesti niihin nauloihin, mitä seinissä oli entisten asukkaiden jäljiltä ja loput ovat jossakin nurkassa tai hyllyillä. Ja niillä paikoillaan ne ovat edelleen! Mutta nyt ainakin makkari katsotaan kuntoon.

Myssyntekokin etenee: purin aloituksen, joka takkusi koko ajan ja vaihdoin mallia. Kavennus enää puuttuu, joten pääsen ehkä eteen päin siinäkin asiassa. ;) Ehkä huomenna voin esitellä sen jo täällä.

Mutta nyt sisustushommiin!

9 kommenttia:

  1. Oletpa neulonut aivan ihanat lapaset!

    VastaaPoista
  2. Lapaset ovat kauniit. :)

    Kohta teillä on ihana uusi makkari. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista:) - Tosi kauniit pif-lapaset!

    VastaaPoista
  4. Siis nuo lapaset ovat aivan ihanat!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi! Myönteinen kommentti lämmittää aina ja sitä lämpöä me kaikki tarvitsemme.Toivotan Sinulle Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Kauniit lapaset. Varmasti ovat mieluisa pif-lahja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.