Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Melkein valmista

Lunta tupruaa edelleen ja entistä sakeampana. Mies on käynyt pari kertaa lumitöissä ja saisi käydä ilmeisesti vieläkin, jos ei halua aamuksi isoa työtä. No kyllähän talveen kuuluu näillä korkeuksilla lumikin, mutta aina sitä tulee joko liikaa tai sitten liian vähän.

Minä en ole ulkona käynyt tänään edes haistelemassa ilmaa. Jaa kävinhän minä terassilla ravistelemassa murut pois pöytäliinalta, lasketaanko se. ;D Käsityön kanssa olen istunut ja väliin surffaillut koneella. Eilen aloitin hahtuvasta lapasia ja tänään on ensimmäiset huovutuspesua vaille valmiina ja toinen pari aloitettuna.



Näitä kun nääs pitää tehdä kahdet, kun menevät kaksosille. Heillä on kyllä yleensä erilaiset tai ainakin eriväriset vaatteet, mutta nämä nyt ovat samanväriset. Kirjailua aion laittaa koristeeksi ja ne teen ainakin erivärisinä ja ehkä molemmille oman kuvion. Pesen sitten molemmat yhtä aikaa, joten valmiita kuvia saatte sitten nähtäväksi tuplana.

Minä näin muuten viime yönä unta bloggaamisesta. Heräsin yöllä ja muistin uneni, mietinkin sitä ja ajattelin, että tuo pitää kertoa täällä Lankapirtissä. Mutta arvatkaapa, muistanko enää. No en tietenkään, vaikka koko päivän olen koettanut houkutella sitä ulos tuolta muististani. Jotakin minä siinä olin kai päivittämässä tänne blogiin, mutta mitä, se on häipynyt jonnekin muistini syövereihin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Toivotaan aurinkoakin jo vähitellen paistelemaan kevättä lupaillen!

7 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta ja kommentista blogissani. Kyselit miksi vauvapeittoja jo 16. Meitä on 11 äitiä ja lapsia porukalla jo kolmisenkymmentä=o) Aloitimme peittojen teon siis vasta 14. vauvan kohdalla.

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä valmiit lapaset. :)

    VastaaPoista
  3. Lunta tuli täälläkin tänä aamuna aika sakeasti, mutta nyt paistaa aurinko koko naamallaan.
    Kaunis väri lapasissa.

    VastaaPoista
  4. Hei ja kiitos vierailusta! Minäkin olen löytänyt tänne vasta HUIVIn tiimoilta, mutta en varmaan viimeistä kertaa piipahda. Vielä 4 yötä 5. vihjeeseen ;)

    VastaaPoista
  5. Vattumato: Kiitos sinullekin! Teilläpä on kiva rinki ja ihanaa yhteistä touhua! :)

    Tupuna: Nyt ovat kuivumassa pesun jälkeen. Ehkä saan huomenna valmiiksi, kun meinasin vähän kirjoa niihin koristetta.

    Tesa: Voi kun meilläkin paistaisi aurinko joskus koko päivän. Tänäänkin vain kaksi lyhyttä pilkahdusta, aivan kuin kiusaksi näyttäytyi ja sitten taas taivas paksuun pilveen. Ja luntakin tuli väliin sakeastikin.

    Ledu: Projektien hyvänä sivutuotteena on se, että löytää helpommin uusiin blogeihin ja saa uusia tuttuja! :) Ja yhdessä sitten neulotaan ja odotetaan uutta vihjettä! ;D

    VastaaPoista
  6. Kiitos ystävänpäiväyllätys-postistasi!
    Paketti odottaa kiltisti lauantaita..
    Aurinkoinen tervehdys, vaikka aurinko menikin juuri pilveen.

    VastaaPoista
  7. Neili: Kiva kuulla, että Kusti on hommansa hoitanut! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.