Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sunnuntai-iltaa

Viikko alkaa olla lopuillaan ja kevät tekee tuloaan. Maaliskuuta enää reilu viikko jäljellä. Tiistaina lähdemme Lappiin viikoksi tai pariksi, joten ainakin pari päivää on Lankapirtissä hiljaista. Huominen menee varmaan pakkaillessa ja tiistai matkustamiseen, joten ei taida olla päivitettävää. Blogikierrokselle sentään varmaan ehdin jossakin välissä. Koneen otamme mukaan, joten palaan sieltä linjoille, jos yhteydet pelaavat. Sen verran olen pakkaamista aloittanut, että tänään pakkasin langat ja puikot isoon kassiin ja valitsin matkakäsityön menomatkaa varten.


Pieniä nuttusia ja sukkasia olen täällä lapasten jälkeen tikutellut. Valmiina on nuttu n:o 2 ja junasukat n:o1 Etiopiaan. Nuttu n:o 3 on puikoilla.


Nuttuun sain upotettua luonnonvalkoisen Novita Woolin lisäksi neljän eri sinisen sävyn loput. Pyörönä tein 3.5 mm:n puikoilla Ixun ohjetta mukaillen.



Woolin loppuja keräilin näihin sukkiinkin. Mallihan näissä on suosittu juna- eli Tuulan sukat täältä.



Sain Tessiltä Haaveiden hahtuvat-blogista tämän diplomin, joka saa ainakin minut hyvälle tuulelle jo tuolla ilmeikkäällä kuvallaan saati sitten siihen liittyvällä ajatuksella. Kiitos Tess!

Tämä oli sellainen vastavuoroinen tunnustus. Minä nimittäin annoin tämän saman diplomin Tessille muutama päivä sitten. Voihan sen tehdä näinkin.

Mutta nyt minä en enää tätä jatka kenellekään. Viime aikoina olen muitakin tunnustuksia jaellut siinä määrin, että nyt on mielestäni pieni tauko paikallaan.




17 kommenttia:

  1. Onhan Uppiksella komia paita:-)
    Tuo sukkaidea on huippu. Nätisti olet nuttuun raidat neulonut. Itse en vielä ole ehtinyt neulomaan ensimmäistäkään nuttua. Oli hyvä veto laittaa nuttu Herra Nallen kanssa samaan kuvaa, sillä minulle selvisi nutun mittasuhteet.

    Meillä on asunut tuollainen Uppis 16,5 vuotta pojan kanssa, joten olen vuosia sitten toiminut Herra Nallen hovivaatettajana:-)

    Hauskaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Villa Lankala: Ai teilläkinkö on samanlainen Uppis! Sehän sattui! ;D Meidän Uppis on tyttären peruja enkä muista ollenkaan, kuinka kauan se on meillä asustanut.

    VastaaPoista
  3. Hauskaa Lapin lomaa!

    VastaaPoista
  4. Kivanäköinen tuli tuosta nutusta. Mulla on kans junasukat puikoilla Etiopiaan ja aattelin tehdä vauvan myssynkin.

    Mukavaa Lapin lomaa!

    VastaaPoista
  5. Oikein aurinkoisia ja rentouttavia lomapäiviä Lapissa!

    VastaaPoista
  6. Lämpöisiä neuleita olet tehnyt. :)

    Hyvää lomaa teille. :)

    VastaaPoista
  7. Mukavaa lomaa! Aurinko paistelee täälläpäin Lappia komiasti. Toivottavasti on nätit ilmat teidän lomallannekin.

    VastaaPoista
  8. Hauskaa lomaa! Toivottavasti aurinko hellii lomalaisia siellä! Meillä sataa (taas) sakeasti lunta ja enemmän tuntuu joulu tulevan, kuin kevät.

    VastaaPoista
  9. Mietin tuossa langanpäitä pujotellessa jo, että kyllä ne toiset Kainuulaiset pitäisi tehdä heti perään. Menisi sitten samoilla säädöillä. Lankojakin kun on vielä runsaasti, värejä täytyy vaihtaa. Hauskaa lomaa!

    VastaaPoista
  10. Voi onnellisia kun pääsette lomailemaan Lappiin! Oikein mukavaa lomaa!!!
    ps. jospa sillä aikaa minun kaktukseni kukkisi...ei ole vielä nuput kuivuneet.

    VastaaPoista
  11. Kivan näköistä on tullut Etiopian vauvoille! Toivotan koko sydämestäni oikein mukaa,rentouttavaa ja antoisaa lomaa!

    VastaaPoista
  12. Nuo pienet nutut ja tossut menevät kyllä tarpeeseen. Ihanaa, kun ihmiset jaksavat niitä neuloa.

    VastaaPoista
  13. Oikein mukavaa lomaa sinulle, keräähän paljon aurinkoenergiaa. Toivottavasti aurinko paitelee edes joku päivä.

    VastaaPoista
  14. Viimein näyttää toimivan tuo vuodatuksen kommentointiloota ainakin mulla eli kaikki tiedot ovat valmiina viestin vaan kirjoitat.:)

    VastaaPoista
  15. Hei vaan ja kiitos Päiväntasausyllätyshuivin kommenteistasi ;) Sinullakin on syntynyt nuttuja Etopiaan! Mukavaa lomaa. Ainakin tänään meillä Keski-Lapissa paistoi täydeltä terältä aurinko ;)

    VastaaPoista
  16. Kiitos kaikille kommenteista ja hyvän loman toivotuksista! Kyllä lomastamme varmaan tulee mitä mainioin, kun te kaikki sitä meille toivotte. Kiitos, kiitos ihanat ihmiset! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.