Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 26. toukokuuta 2009

Jatkossakin luotan näihin

Mukava asia, piti heti tulla kertomaan tännekin! ;) Sain paksun ruskean kirjekuoren tänään. Heti lähettäjän nähtyäni ilahduin. Kirje oli Sinituotteelta, jonne oli lähtenyt reklamaation viikko sitten maanantaina. Eipä mennyt liian kauan asian käsittelyssä!

Aloitanpa tarinan alusta. Joskus viime keväänä tai kesänä ostin liinanpidikkeitä vessan kaappiin ja pesuhuoneeseen. Kiinnitin ja otin käyttöön ne aivan ohjeiden mukaan. Kuitenkin jo ennen joulua molemmat pidikkeet tipahtivat alas ja niin, että pidike irtosi tarrasta ja se tarra jäi seinään kiinni. Tässä ne irronneet pidikkeet lojuivat sitten pöydällä puolisen vuotta, sitten vasta sain väsättyä saatekirjeen, pakattua pidikkeet sen kanssa kirjekuoreen ja vietyä postiin. Ja nyt sain jo vastauksen, Sinituotteella ei siis aikailtu niin kuin täällä toisessa päässä.

Nyt minulla on sitten neljä liinanpidikettä ja uusi yleisliina EKO-laatua. Eivätpä arvanneet, että täällä käytetään itsetehtyjä liinoja! No, kyllä tämäkin päässee ennemmin tai myöhemmin käyttöön.

Näin se pienestäkin asiasta tulee asiakkaalle hyvä mieli. Kyllä taas jatkossakin ostan tämän valmistajan tuotteita, kun jotain tarvitsen.


Meillä on ihana auringon paiste, mutta kova ja kolea tuuli. Puhaltelee kai suoraan tuolta mereltä ja sehän hohkaa vielä kovasti kylmää. Pyykkiä olen pessyt ja saanut ne nopeasti kuivaksi ulkona. Mies leikkasi nurmikon, ensi leikkaus tälle suvelle. Kiersi pienet orvokit, jotka nyt tulevat hyvin esille lyhyestä nurmesta. Niitä muuten ilmestyy koko ajan lisää, kohta meillä onkin orvokkiketo! Pihakatselmuksessa huomasin, että lemmikit ja vuorenkilvet ovat avanneet kukkansa.

Niin ja käsitöistäkin sananen, kun on tämä on käsityöblogi. Virkkausta vaan taas, nyt aloitin itselle samanlaista laukkua, jonka esittelin eilen. Tätä teen nyt sinisestä Tenneseestä. Ja ufot odottelevat kaapissa ja pitävät kyllä sellaista mekkalaa, ettei ne pääse unohtumaan.


10 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa erinomaisen hyvä kokemus Sinituotteen asiakaspalvelusta. Kun uuden pyykinkuivaustelineen jalka irtosi, sain uuden tilalle. Kuulemma huono hitsaussatsi.

    VastaaPoista
  2. Minäkin bongasin meidän pihalta levinneitä orvokkeja. :) Pitää siirtää ne talteen tai kiertää ruohoa leikatessa. :)

    VastaaPoista
  3. Minun ufoni ovat ihan hiljaa...

    VastaaPoista
  4. Minä olen kerran lähettänyt tytön (muumi?)sukkahousut tehtaalle kun toinen terä kiertyi nilkasta väärin päin.. No, samat sukkikset tuli takaisin höyrytettynä ja ohje taisi olla että niitä täytyy muotoilla kosteana (tai jotain sellaista). No, joka tapauksessa terä kääntyi edelleen taaksepäin, ongelma ratkesi siten, että leikkasin molemmat terät pois...:(

    VastaaPoista
  5. Minäkin huomasin tänään ekat vuorenkilvet ja vuohenjuuri avasi ekan kukkansa. Kullerot ovat nupuilla.:)

    VastaaPoista
  6. Mukavaa, että sait korvaavat tuotteet. Mies siis otti vinkistäni vaarin;-) Mukavastihan se kevät teillä kevät etenee kohti kesää:) Ja ufoista puheen ollen ...kettupaidassa on yksi hiha melkein valmis, mutta nyt se on jäähyllä ja minä kaapissa...neulomassa;-) Arvaatko mitä?

    Lämmintä viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Kun saa kunnon asiakaspalvelua, siitä tulee hyvä mieli. Se on vain melko harvinaista nykyään.

    VastaaPoista
  8. Heippa!
    Reklamointi kannattaa aina. Valion kautta sain neljä piimäpurkkia yhden hapantuneen tilalle, kaupasta olisin saanut vain yhden!
    Meillä kukkii kullerot, vuorenkilvet, vuohenjuuret ja narssissit, helmihyasintitkin kohta auki!Ja tietenkin akileijat!
    :-D

    VastaaPoista
  9. Villasukka: Minulla ei ollut ennestään kokemusta, mutta nyt on hyvää sellaista! :)

    Mari: Minäkin olen miettinyt, siirtäiskö orvokit penkkiin, mutta ovat jotenkin niin liikuttavan herttaisia tuolla nurmen seassa, että en ainakaan vielä ole ryhtynyt toimeen. :)

    Neili: Sinullahan on hyvin kasvatettuja ufoja! ;D

    Eila: Etpä tainnut jatkossa ostaa samn valmistajan sukkiksia! Ainakaan minä en olisi ostanut. ;)

    Mari: ;)

    Seijasisko: Onhan ihanaa! :)

    Villa Lankala: 40 vuotta on miestä opetettu, niin osaa jo! ;D Ei vaineskaan, itsekin tykkää noista.

    Kun on jo toinen hiha valmiina kettupaitaan, niin saa silloin vähän neuloa välillä muutakin! ;) En kyllä arvaa, mitä se muu on! ;D

    MarjutJ: Niin se on! Ja kun on saanut hyvän palvelun, niin saman tuottajan tuotteita käyttää mielellään jatkossakin! ;)

    Marleena: Nyt ainakin kannatti reklamoida. :)
    Voi sitä sinun kukkiesi määrää ja ihanuutta! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.