Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Aina vaan sukkia


Koko ajan täällä on puikot suihkineet ja jotain on valmiiksikin tullut, mutta ne odottavat viimeistelyä, höyryttämistä tai pingottamista. Minähän käsittelen kaikki valmistuneet ennen kuin päästän ne eteen päin käsistäni. Nyt kuitenkin ajattelin tehdä poikkeuksen ja esitellä nämä yhdet sukat höyryttämättä. Me vietämme nyt vaunuelämää enkä viitsinyt näiden takia viritellä silitysalustaa.



Matkakäsityönä tein taas muunnelman Rim-sukista kokoa 39-40
Langat ovat Jannea, menekin lisään myöhemmin   g
Silmukoita 52, joita tikutin 3 mm:n sukkapuikoilla



Tein näihin vaihteeksi tiimalasikantapään raitalangalla, kun halusin kuluttaa sitä mahdollisimman paljon. Mutta vielä sitä jäi harmittavan paljon. En muista, miksi sitä olen ostanut, mutta onneksi vain pari kerää.



Kevätkalenterisukat ovat joka päivä edenneet muutaman kerroksen. Vielä pari päivää ja ne ovat valmiit. Kuvassa eilinen tilanne. On se jännä, miten voi pieniäkin asioita odottaa. Olen nimittäin jokaista aamua ja uutta vihjettä odottanut melkein "pistoksissa", en siis malttaisi millään odottaa. Olen kuin pieni lapsi jouluaattona. :D Taitavat nämä tunteet olla tuttuja jokaiselle mysteerineulontaan osallistuvalle tai ainakin niihin hurahtaville.


6 kommenttia:

  1. Hienot sukat tulossa. Mä niin tiedän tuon tunteen, ko odottelee uutta vihjettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johku, se tunne taitaakin olla tuttu kaikille mysteerineulojille. :D

      Poista
  2. Täälläkin kytätään heti aamusta seuraavaa ohjetta! Nämä kevätkalenterisukat ovat ensimmäiset mysteerini, joten jännitystä on todellakin ilmassa :) Olen aina jäänyt joko miettimään liian pitkäksi aikaa tai sitten olen muuten myöhästynyt alusta... Vielä pitää huomiseen malttaa, että näkee lopputuloksen! Ihanaa, että tällaisia järjestetään, pysyy kyllä kutomisinto korkealla näiden ansiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsiväriä Villasukissa, meitä onkin ollut taas aika monta, jotka ovbat odottaneetaamua ja uutta ohjetta malttamattomina. :D Näihin mysteerijuttuihin on melkein pakko osallistua. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.