Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 24. huhtikuuta 2008

Muuton kaaos jatkuu...

Lankapirtissä vallitsee edelleen muuton aiheuttama kaaos. Nyt on kuitenkin kaikki viralliset asiat hoidettu kummassakin päässä ja voidaan keskittyä vain saamaan koti edes siedettävään kuntoon ja järjestykseen. Mitään isompaa remppaa ei onneksi tässä vaiheessa tarvitse tehdä, mutta kaikenlaista pientä oman maun mukaista nippeliä ja nappelia on hankittu ja hankitaan yhäkin. Ja vaikka joka päivä puretaan pakkauksia, niin aina niitä vain tuntuu riittävän. Ympäristöön tutustuminen on toistaiseksi jäänyt sopivien kauppojen etsimiseen. Mutta en valita, tämä muutto oli vapaaehtoinen ja itse sitä halusin.Tämä kuva on ns.työhuoneestamme, sanottakoon sitä tällä nimellä, kun ei ole parempaakaan keksitty. Työtä tehtäneen eniten tuossa nojatuolissa, joka on minun lempituolini ja siinä paljolti ovat käsityöni syntyneet. Kuten kuvasta näkyy banaanilaatikoita löytyy eikä talossa ole verhoja kuin makuu- ja kodinhoitohuoneessa.Aina välillä olen istahtanut ja ottanut kutimen käsiini, erilaisia sukkia olen kilkutellut. Sellaisia helppoja malleja vain, jotka eivät vaadi tarkkaavaisuutta. Kuvia sukista esittelen myöhemmin, koska blogger tuntuu olevan niin hidas tänään, etten jaksa odottaa. Tänään järjestin jo lankavarastoani ja monet langat huutelivat toiveitaan, miksi haluaisivat tulla. Ja siinäkös alkoi sormia syyhyttää, mutta vielä maltan siirtää vaativampia aloituksia.Blogejakaan en ole ehtinyt seurailemaan ainoastaan tällä viikolla muutamia vilkaisin ja huomasin pakkoneuloosipaitojen saapuneen tilaajilleen. Ja tulihan se minullekin eilen. Tänään sen sitten puin ylleni ja pasteerailin siinä koko päivän täällä kotosalla.Miestäni paita tuntui huvittavan, hymyili siihen malliin mutta ei sen kummemmin kommentoinut. Ja kuvaamaankin hän suostui, mutta täytyy kyllä todeta, ettei näköjään 40. vuodessakaan opi toista tuntemaan niin paljon, että osaisi ymmärrettävästi selittää millaisen kuvan haluaa itsestään otettavan. No kuva kun kuva, paita siinä näkyy. Ja tykkään kyllä paidasta, väri on minun värini ja kokokin sopiva. Aion käyttää tätä.Mutta nyt toivottelen kaikille kaunista, aurinkoista ja lämmintä loppuviikkoa ja lähden unten maille katselemaan, näkyisikö neuleunia!

5 kommenttia:

 1. Onnea vain uuteen kotiin!! Kyllä ne laatikoitten sisällöt siitä ajan kanssa paikkansa löytää ja koti muotoutuu oman näköiseksi.Muutto on kyllä aikamoinen ruljanssi,muuta onhan mielenkiintoistakin.Ihanaa keväistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Työtä ja hommaa muuton kanssa riittää. On tullut "muutama"kerta elämän aikana tehtyä tuo homma. Minulla on aina ollut kova vimma ja innostus saada kaikki paikoilleen. Muutama kilokin siinä on aina karannut,,,, ei huono juttu.
  Voimia järjestelyyn,,,,onhan se jo hyvällä mallilla, kun tietokone ja neulojantuoli on paikallaan:_)

  VastaaPoista
 3. Kysyit suihkuaako siitä allaspatsaasta vettä. Kyllä vain ja se on aika kaunis,kun päältä tulee vesi ja se siitä valuu ja solisee kerroksittain. Saatiin se edullisesti,kun meillä on tuttava joka maahantuo marmoria Intiasta. Mulla taitaa virkkauksia syntyä eniten,nutta kyllä mä innokas neulojakin olen.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uuden kodin ja uuden paidan omistajalle!

  VastaaPoista
 5. Melkoinen paita! Mutta nätti on väri.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.