Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 17. helmikuuta 2018

Haaste vastaanotettu


Ensimmäinen leluni valmiina Seijasiskon viimeisimpään haasteeseen.  Tätä viimeistellessä totesin taas kerran, ettei minun pitäisi yrittääkään minkään eläimen tekoa. Taitoni eivät riitä saamaan aikaan tavoittelemani eläimen ulkonäköä. Mutta siitä huolimatta toivon tämän eläimen, mikä sitten liekin, puhuttelevan jotain lasta.
 Nallen ohjeen löysin Novitan sivulta ja sen pienemmän koon mukaan tein, korkeus n. 25 cm
Langat 7veikkaa, menekki yhteensä 56 g  ( beigeä nalleen 31 g, punaista puseroon 20 g ja keltaista huiviin 5 g), täytteenä askarteluvanua
Puikot 3 mm.

Ihan ohjeen mukaan tein "nallen" ja puseron, mutta huivin ideoin itse. Tavallisesti kudon 7veikkaa 3.5-4 mm:n puikoilla, mutta nyt valitsin ohuemmat, että neuleesta tuli tiiviimpi. 
Kun oli aika ommella silmien jälkeen suu, päätin jättää suun tekemättä ainakin toistaiseksi. Ehkä lapsi itse päättää, mikä eläin tämä on. Uskon, että silmät ovat tärkeimmät lapselle olipa eläin sitten mikä tahansa.
Niin ja keräyshän on nimeltään Turvaleluja Oulun ensi- ja turvakodille.

10 kommenttia:

 1. Hienolta nallelta näyttää ja varmasti saa hyvän omistajan

  VastaaPoista
 2. Nallukkahan <3 se on selvästi. Mukava kun osallistut. :)

  VastaaPoista
 3. Ei tuossa Nallessa mitään vikaa ole. Omat mielikuvat vaan ovat niin erilaiset kuin mihin käsi kykenee, siis eläinten ilmeet, ja naamat yleensäkin, on tosi vaikeita saada selaisiksi kuin ne mielessään näkee.

  VastaaPoista
 4. Söpöhän tuo nallukka on. Itsekin jätän monesti leluja tehdessäni suun tekmättä; näin lelu voi olla sen tuulinen kuin sillä leikkijä päättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, kiitos! Kiva kuulla, että joku muukin varusta lelueläimiä pelkillä silmillä.:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.