Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Myssyt ja sukat toimitettu


Helpotuksesta huokasin, kun taas kerran meiltä häipyi vierashuoneen nurkasta epämääräinen kasa muovikasseja. Niitä on kertynyt sinne pikkuhiljaa, viimeisimmät eilen.Noissa kasseissa on 231 sytomyssyä ja 68 paria sukkia syöpäpotilaille. (Tarkistuslaskentaa en suorittanut, joten todellinen määrä voi hiukan heittää, mutta sillä kai ei ole oleellista merkitystä.)

Ne vein tänään ystävänpäivän kunniaksi mieheni kanssa OYS:n syöpäpolille. Kiitän lämpimästi kaikkia lahjoittajia, ilman teitä moni syöpäsairas olisi jäänyt ilman lahjaamme. Kiitos myös keräyspisteisiin Oulun Lankamaailmaan ja Kempeleen Asukastuvalle. Kiitos myös miehelleni, joka taas kerran nurisematta lähti avukseni näitä kantamaan. Polilla otettiin taas ilolla kaikki vastaan, erityisesti sukista oltiin hyvillään. Niitähän on saatu vähemmän kuin myssyjä.

Edellisen kerran olen tainnut viedä myssyjä syyskuussa, joten kaikki siitä saakka kertyneet myssyt ja sukat vein nyt. Mukana myös eilen keräyspisteistä Oulun Lankamaailmasta ja Kempeleen Asukastuvalta hakemani, joista kuvia tässä alla.


Kempeleen Asukastuvan käsityöpiiriläiset olivat ahkeroineet 25 myssyä ja yhdet sukat.


 Oulun Lankamaailmassa olikin melkoiset kasat myssyjä ja sukkia, kun ne eilen hain. Niiden kantamisesta selvisin sentään yksin. Kuvausta varten pyrin järjestelemään samaan kuvaan yhdessä pussissa olleet myssyt ja sukat, jotta yhden tekijän lahjoitukset olisivat samassa kuvassa. En kylläkään ole varma, onnistuinko siinä, mutta toivon ja uskon, että ainakin kaikki lahjoitetut tuli kuvattua. 


33 myssyä

21 virkattua myssyä


14 myssyä

8 trikoosta ommeltua myssyä


26 myssyä


27 myssyä, osa virkattuja


Sukkia 8 paria ja 3 myssyä


Sukkia 4 paria ja 4 myssyä


Sukkia 15 paria.Lisäksi Lankamaailmasta saamissani kasseissa oli pussillinen  pieniä myssyjä (15), aivan vauvakokoja. Oletan näiden olevan tarkoitetut OYS:aan vauvoille, johon on myös keräys menossa. Olivat ehkä vahingossa joutuneet väärään kassiin. Selvitän asiaa ja toimitan tarkoitettuun kohteeseen.Pari tervehdystäkin oli Lankamaailmasta saamieni käsitöiden mukana. Kiitos näistä Marialle ja Eijalle, tällaiset ilahduttavat minua keräyksen järjestäjänä aina.
8 kommenttia:

 1. Kyllä on komea saldo taas! Sukkiakin noin paljon. Arvostan, kun jaksat innostaa ihmisiä vuodesta toiseen sytomyssyilyyn ja myös sukkien tekoon! Siitähän on jo yli kahdeksan vuotta kun aloitettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, joo yhdeksäs vuosi on jo alkanut sytomyssyilyssä, niin äkkiä aika kuluu.

   Poista
 2. Kiitos itsellesi, kun olet taas huolehtinut sukat ja myssyt perille!

  VastaaPoista
 3. Voi miten paljon, eipä oo ihme jos piti miehen lähteä kantoavuksi :)
  Hyvä me ja varsinkin hyvä Sinä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, niin totta tuo "hyvä me"! :) Tuli mieleen parkkipaikalta sairaalaan kävellessä, että olisi pitänyt punnita vietävät. No, ehkä seuraavalla kerralla sitten.

   Poista
 4. Huikee määrä myssyjä ja sukkia. Hienoa kaikki neuleiden tekijät ja kiitos sinulle, kun toimitat näitä perille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johku, erityiskiitos myös sinulle huikeasta myssymäärästäsi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.