Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 11. toukokuuta 2018

Sytomyssyjä ja -sukkia


Kävin keskiviikkona neuleillassa Oulun Lankamaailmassa. Meitä olikin siellä taas iso porukka erilaisten käsitöitten ääressä vaihtamassa kuulumisia ja porisemassa meidän kaikkien lempiaiheesta käsitöistä. Ja sainpa kotiintuomisiksi ison kassillisen sytomyssyjä ja -sukkia OYS:saan toimitettavaksi. Olen kyllä kovasti tyytyväinen, että täällä Oulun seudulla riittää hyväsydämisiä käsityöihmisiä myssyjen ja sukkien tekoon syöpäpotilaille. Usean vuoden ajan olen aina Lankamaailmassa käydessäni  saanut niitä isomman tai pienemmän kuorman mukaani. 

Alla kuvat tämän kertaisesta "saaliistani".


 Valkoisessa muovikasisssa oli nämä 12 myssyä ja...


... 7 paria erikokoisia sukkia.  Käsialasta päätellen saman henkilön tekemiä. Olen muuten alkanut jo tunnistaa joitakin vakituisia lahjoittajia käsialan perusteella, vaikka en aina tiedäkään, kuka hän on.  Mutta tunnistan, että tämä ihminen on tehnyt tänne ennenkin. Nyt tosin uskon tietäväni näiden tekijän.


Toisessa kassissa oli sitten nämä 29 myssyä. Näissäkin suurimmassa osassa tuttu käsiala.


Lämmin kiitos jokaisesta myssytä ja sukkaparista! Toimitan nämä taas sopivana ajankohtana OYS:n syöpäpolille jaettavaksi potilaille. Siellä ottavat aina ilolla vastaan jokaisen lähetyksen.

Jatkossakin saa tehdä sytomyssyjä ja villasukkia syöpäpotilaille lahjoitettavaksi. Keräyspaikkana Oulun seudulla toimii Oulun Lankamaailma, Saaristonkatu 27. Käyn siellä aina silloin tällöin hakemassa kertyneet lahjoitukset ja vien sopivin ajoin OYS:aan. Itse asun Kempeleessä ja olen mukana Kempeleen Asukastuvan toiminnassa, joten sitäkin kautta voi toimittaa lahjoituksensa.

Tarkempia tietoja sytomyssyistä, niiden tekemisestä ja lahjoittamisesta eri puolilla Suomea löytyy täältä Sytomyssyily-sivultani.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.