Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 22. toukokuuta 2021

Sukkiahan tarvitaan aina

Kevät etenee mukavaa vauhtia kun allakaa katsoo, mutta muutokset luonnossa tapahtuvat mielestäni hitaasti lupaavan alun jälkeen. Nyt on ollut koleita sateisia päiviä jo useita ja lisääkin niitä tulee, mikäli ennuetus toteutuu. Mutta kutomista ei sää haittaa vaikka ei ulkoneulontaa oikein viitsikään tehdä.



Jo hyvän sään aikana valmistuivat nämä raitasukat tiimalasikantapäällä kokoa 38-39

Langat Novitan 7veljestä ja  Gjestalin Jannea, menekki yhteensä 101 g

Puikot 3.5 mm:t sukkikset ja silmukoita 48.


Langat olivat vajaita keriä ja sainkin niistä osan käytettyä kokonaan, mutta joitakin jäi pienet nöttöset.

Samaan tapaan tiimalasikantapäällä olen tehnyt raitasukkia jo aiemminkin. Kyseisestä kantapäästä en erityisesti pidä, mutta tällaisiin sukkin se sopii mielestäni hyvin.


 

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, hyvää sää villasukille. Minun piti hakea villasäärystimet jalkoihini, kun palasin tihkusateiselta lenkiltä. Kivoja sukkia olet saanut noista nytösistä 🙂 Ja kyllä se kesäkin sieltä tulee, jaksetaan vain odottaa 🌞

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ailari, minä pidän villasukkia ympäri vuoden, siis kesälläkin edes sellaisia nilkkkapituisia. Mutta nämä sukat eivät jää itselle vaan menevät luultavasti OYS:n syöpäpolin asiakkaille.

      Poista
  2. Samaa mieltä, että sukkia tarvitaan aina. Mulla on aina villasukat jalassa-joskus kahdetkin päällekkäin yöllä ja päivällä. Pahimmilla helteillä olen välillä ilman villasukkia. ;)
    Mullakin on aika lailla valmiina sukkia, mutta aina ne on käyttäjänsä löytäneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso Gnu, villasukkkien käyttäjä olen itsekin ja siksi on mukava tehdä niitä muillekin, kun tietää kuinka ne ovat tarpeen kylmille jaloille.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.