Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 4. toukokuuta 2021

Nyt vain yksi

Vielä yksi sytomyssy ja sitten jotain muuta! Näin ajattelin ja olen edelleen sitä mieltä. Siispä esittelen nyt valmistuneen myssyn ja alan sitten muihin tehtäviin. Onpahan tämäkin sitten "kirjoissa".


 Ihan perusmyssy, jossa vuorottelee sileät ja helmineulosraidat ( 5 krs kussakin), päälaen ksvennusd tuttuun tapaani kahdeksassa sektorissa.
Lanka Novitan Cotton Soft ja sen menekki tähän 45 g.


Tässä kuvassa nyt vajaan kuukauden aikana valmistuneet myssyt, jotka matkaavat lähiaikoina OYS:n syöpätautien poliklinikalle. Aiemmin valmistuneet 10 myssyä näet edeltävissä teksteissä rullaamalla hieman alas päin.
2 kommenttia:

 1. Arvaapa mitä? Se aloittamani Tuija-myssy muuttuikin melkein samanlaiseksi, kuin tämä sinulla valmistunut. Minulla tulossa punainen. Monta myssyä aiemminkin olen tehnyt tällä mallilla. Minulle "hätähousulle" nuo palmikot olivat nyt liian hitaita neuloa;)Kyllä se Tuijakin myöhemmin valmistuu:)
  Mukavia "muita tehtäviä" :) Niitä mullakin "piisaa" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ailari, vai niin siinä kävi! 😀 Mutta sehän ei haittaa mitään, vaikka malli muuttuu kesken "matkan". Kaikki myssymallit käyvät, kun tarvitsijoita on niin paljon.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.