Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Kevään 2024 postaus


Tervehdys kaikille Lankapirtissä piipahtaville! Onkin taas kulunut pitkä aika edellisestä postauksestani. Mutta olen muistellut lämmöllä vanhoja blogimaailman aikoja. Meitä blokkaajiahan oli paljon, mutta nykyisin vain vähän. Ehdin tutustua noiden vuosien aikana moniin blokkaajiin ja olen muistellut heitä kaikkia. Ja tässä kiitän teitä pitkäaikaisia blogituttavia, jotka seuraatte edelleen Lankapirttiä ja tervehditte minua jopa viesteillä!

Lankapirtinhän perustin tammikuussa 2009 ja aktiivisesti kirjoittelin vuoden 2023 alkupuolelle asti, mutta sitten sairastuin ja käsitöiden teko piti jättää tauolle. Viime aikoina olen seurannut hyvin vähän blogimaailmaa enkä ole juurikaan poikennut toistenkaan blogeissa. Aika on kulunut jotenkin erinäisten pikkupuuhien ja sairastelun kanssa. No olen sentään tehnyt pieniä käsitöitä, joita esittelen nyt teille. On kädenlämmittimiä ja sukkia.  Parit lapaset pääsivät kuvaan ja...


 samoin kämmekkäät.


Ja sukkia tietenkin, nehän ovat aina olleet minun mielineuleitani. Ja niitä tarvitaan paljon. Tarkoitukseni on kuluttaa lankavarastoni mahdollisimman vähäksi.  
 

Nämä kuvissa olevat sukat ovat menossa lahjoituksena hyväntekeväisyyteen. 

Jossain vaiheessa putkahti mieleeni, että voisin tehdä pojalleni ja miniälleni myös sukat, vaikka heidän sukkavarastonsa on tietääkseni melko runsas. Heidän sukat ovat nuo reunimmaiset, keskellä olevat menevät tuntemattomalle.  


Toivotan meille kaikille kaunista ja hyvää kevään ja kesän aikaa! Voikaa hyvin!

 

14 kommenttia:

 1. Olipa kiva yllätys lukea postauksesi!
  Miten paljon on sukkia tipahtanut puikoiltasi ja käsien lämmittimiä(lapasia ja kämmekkäitä). Hyvin on lankavarasto huvennut. Perussukat on niin tarpeellisia ja aina ne löytävät käyttäjänsä. Kauniita sukkia olen neulonut. Jotenkin lankakerien lopuista on kiva suunnitella erilaisia raitoja ja kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Iso Gnu! 😊 Tällä menolla jatketaan ja ehkä syyspuolella taas kirjoittelen jotain. Ja yritänpä saada itseni tutkimaan sinun ja muiden blogikavereiden sivuja. 👍

   Poista
 2. Ihanaa kun vielä sai nähdä kirjoitustasuií. juuri ihan lähipäivänä ajattelin että mitähän sinulle kuuluu kun ei ole mitään ollut blogissa, Nyt taas sai ihailla kättesi töitä. Ne on niin kauniita .
  Nämä blogi kirjoitukset on kovasti vähentyneet sitten parhaiden vuosien. Niin omalla kohdallakin. Moni kirjoittaa nyt noilla muilla palstoilla. Joskus ihan kaipaa tuota vuorovaikutusta joka rnrn oli näissä kirjoituksissa.
  Sinulle oikein hyvää alkukesää, jos se nyt tästä alkaisi tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli! 😊 Sinäkin ilmeisesti kaipaat noita vanhoja bloggausvuosia, joitka olivat niin mukavia.

   Poista
 3. Mukava kuulla taas sinustakin. Niin se on kirjoittelu vähentynyt itse kullakin, ei vaan jaksa olla enää niin ahkera. Sinulta on syntynyt taas niin kauniita neuleita. Meilläkin on tyttären kanssa käytössä sinun tekemät tuplalapaset ja kovin olivatkin tarpeen viime talven pakkasilla, hyvin pitivät sormet lämpiminä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude! 😊Ai nekö lapaset ovat vieläkin ehjät ja käytössä. Täällä muuten kaksi apinaa asustaa tuolla vierashuoneen sängyllä ja pääsevät aina mukaan leikkeihin, kun käy lapsivieraita. 😉

   Poista
 4. kiva ,että voit paremmin ja lapasta ja sukkaa on pukannut Hyvää Kevät-Kesää

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kuulla sinusta Matleena! Kuten niin moni muukin kertoo - minunkin bloggaamiset ja blogien lukemiset ovat viime vuosina harventuneet. Tosiaan monista alkuaikojen bloggajista tuntui silloin tulleen ihan oikeita ystäviä. Kuten sinustakin.
  Jos harrastat lukemista tai kirjojen kuuntelua, niin Kaisa Ikolan (Kerällä blogi) Oikein Nurin -kirjasta tulee just se alkuaikoijen tunnelma. Yhteisöllisyys ja vuorovaikutus, kommentointi ja niiden lukeminen. Kirja on julkaistu vasta hiljattain, mutta me bloggajaat saatin lukea se alkuperäinen silloin aikoinaan (2011) kun tehtiin jotain hyväntekeväisyyteen. Itse tein varmasti sytomyssyjä. Kukahan siihen mahtoikaan innostaa ? Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu kommentista! Niin samanlaiset tuntuvat sinunkin ajatukset olevan blogijutuista, ollaan siis samoilla linjoilla.
   Minähän luen aika paljon varsinkin nyt, kun sairaus vähentää muita touhuja. Myös Kaisan kirjoja olen lukenut paljojn ainakin vuodesta 2011alkaen. Nyt minulla on menossa Enni Mustosen Kartanon rouva.

   Poista
 6. Kiva kuulla sinusta. Vaikuttavia kasoja neuleita kuvissa. Hyväntekeväisyyteen mahtuu aina sukkia; tarvitsijoita riittää.
  Hyvää kesää sinulle ja hyvää vointia.

  VastaaPoista
 7. Kiva nähdä , että sairaudesta huolimatta voit kuitenkin neuloa. Ja miten monet sukat, ja lapaset. Ahkera olet ollut. Kommenteista voidaan lukea, että monet 'meistä vanhoista' muistelee haikeudella niitä hyviä aikoja. Ja monilla on kirjoitustahti vähentynyt mutta ei me millään malteta kokonaan lopettaa ;)
  Hyvää kesää ja nauti luonnosta.

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas, Kristiina, herttaisista sanoistasi! Meitä vanhojen aikojen muistelijoita onkin aika paljon. Oltiinkin silloin niin innokkaita blokkaajia ja käsitöiden tekijöitä. 😊 Hyvää kesää sinullekin ja sopeutumista uuteen kotiisi!👍 🌻

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.