Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 12. tammikuuta 2008

Alku aina hankalaa...

Olen jo pitkään seuraillut enemmän tai vähemmän tiiviisti käsityöblogeja ja saanut niistä virikkeitä ja innostusta omiin töihini. Ja nyt oli sopiva hetki toteuttaa jo pitkään mielessäni muhinut ajatus oman blogin perustamisesta.

Olen 60+ eläkkeellä oleva naisihminen ja perheeseeni kuuluu itseni lisäksi aviomieheni ja aikuinen tyttäremme. Käsitöitä teen monenlaisia, mutta viime aikoina eniten on kiinnostanut neulominen eli kutominen, niin meidän murrealueella täällä pohjoisessa Suomessa sanotaan. Ja sitä termiä varmaan tulen blogissani neulomisesta käyttämäänkin jatkossa. Nyt eläkkeellä ollessani on tuotoksia tullut kovasti yli oman tarpeen, joten lahjon ystäviäni ja tuttaviani tekeleilläni. Ja aina välillä olen kaupannut tuotteitani myös tyttären työkavereille.

Viimeisimmistä töistäni voin mainita pinon Ullan ohjeilla kudottuja pesulappuja ja kolmivuotiaan pipo sekä lapaset. Virkkaamalla olen tehnyt kuusi pikkuliinaa. Ja tällä hetkellä on tekeillä pitsineuleena polvisukat tyttären työkaverille. Kuvia olen töistäni ottanut jo pitemmän aikaa ja voin esitellä viimeisimpiä lähiaikoina, kunhan pääsen opeissani niin pitkälle, että osaan lisätä kuvia bolgiini.

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa bloggaamaan! Ihana tuo valokuva!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa minunkin puolestani bloggailemaan.Lapsuu tuli mieleen kun tuota kuvaa katsoin

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa joukkoon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.