Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 10. lokakuuta 2008

Tarpeellisia hankintoja

Taas on viikko vierähtänyt ja viikonloppu edessä. Sukkasatoakin on kerätty yli kuukausi, pian se loppuu. Mielenkiinnolla odotan, kuinka paljon sukkia saamme kerättyä Heinälatoon ja Hillokellariin. Veikkaan, että menee reilusti yli 1000:een!

Eilen kävin kaupungilla asioilla. Oli kylmä ilma ja minä ilman mitään päähinettä. En tykkää käyttää päähinettä vaan mieluummin nostan hupun päähän. Lasketaanko muuten huppu päähineeksi? Nyt olin liikkeellä huputtomassa takissa ja päätin haluta tehdä pannan. Ja kun nappikaupassa oli villalankojakin, niin yksi kerä lähti mukaani pantaa varten. Eihän minulla tietenkään ole varastoissani pantalankaa! Sehän on selvää. ;D Ei ainakaan näin ihanaa lankaa.


Tämä kaunis vihreä kerä siis odottaa puikoilleni pääsyä. On Italiassa valmistettua Gedifra Diandraa, joka on minulle aivan uusi tuttavuus. 85% villaa ja 15% pellavaa. Puikkosuositus 9 mm:t, joten nopeasti valmistunee, jahka pääsee ensin puikoille. Toinen käsitöihin liittyvä hankintani oli Novita-lehti syksyn 2008 numero, kun Kukka-75:n blogissa oli kivat sukat ja niiden ohje löytyy tästä lehdestä.

Lähdemme tänään taas mökille muutamaksi päiväksi. Mieheni on siellä hirviporukassa ja minä luonnollisesti huoltojoukoissa, siksi nämä syksyiset viikonloput vietetään enimmäkseen siellä. Siispä minä en pääse nyt Kädentaitomessuille, vaikka ne ovat tuossa ihan naapurissa Oulussa. No ehkä sitten marraskuussa Tampereelle.

Hyvää viikonloppua kaikille Lankapirtissä kävijöille!

4 kommenttia:

  1. Tein juuri tuolla sukkamallilla minäkin joku aika sitten sukat. Niitä oli mukava kutoa ja malli on kaunis. Sukat löytyy seuraavan linkin takaa:
    http://seijasisko.vuodatus.net/blog/1518043

    Hain muuten juuri postilaatikosta Novitan Talvi/2008 lehden.

    VastaaPoista
  2. Kyllä minusta huppukin voi olla päähine, varsinkin jos se on irtonainen. Pantalanka on kauniin näköistä.

    VastaaPoista
  3. Jäänpä innolla odottamaan pantaasi:)
    Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
  4. Seijasisko: Näköjään tällä ohjeella saa nätit sukat. :)

    Minulle ei nyt tule Novitan lehteä, kun en jatkanut tilausta viime talvena, vaan ostan halutessani.

    Nna: Minustakin tuo pantalanka on oikein nättiä. Panta on jo oikeastaan valmis, mutta en ole siihen tyytyväinen. Menee ehkä purkuun.

    Tupuna: Saapa nähdä, millainen pannasta tulee. Tein sen jo, mutta taidan ottaa uusiksi. Ehkä... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.