Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kirjoneuletta säärystimiin


Jo kevättalvesta asti olen suunnitellut purkavani yhdet omat säärystimet, jotka ovat epäkäytännöllisyytensä takia jääneet vähälle käytölle. Langoista ja niiden väreistä sen sijaan tykkään edelleen. Niinpä purkulangat muuttuivat pian uusiksi säärystimiksi minulle itselleni. Ja tässä ne nyt ovat.


Säärystimet kirjoneuleena itselle nilkasta aloittaen. Kuviot tuttuja kuvioita muista kirjoneuletöistä, mutta ihan oman pääni mukaisessa järjestyksessä
Punainen lanka on Novitan 7 veikkaa ja ja sininen Pirkanmaan Kotityö OY:n Pirkkalankaa, joiden menekki yhteensä 155 g
Silmukoita nilkassa 48 ja polvessa 60 ja 3 mm:n sukkiksilla mentiin
Korkeus 51 cm
Melko napakat näistä tuli. Nyt istuvat kyllä hyvin ja lämmittävät varmaan hyvin joskus kovastikin kipeitä sääriäni, mutta turvotuksia ei minun passaa jalkoihini hankkia tai menee taas uusiksi näiden teko.Nämä kuvan säärystimet siis purin, koska kurttuvarret eivät pysyneet kunnolla ylhäällä vaan valuivat herkästi alas. Noita uusia en ole vielä ehtinyt käyttää muuta kuin kuvaussession aikana, joten nähtäväksi jää, toimivatko paremmin.8 kommenttia:

 1. Onpa komeat ja hyvän pituiset säärystimet. Kauniita nuo kuviot.

  VastaaPoista
 2. Komeat säärystimet. Komeammat kuin kurttuvartiset,vaikka ei niiskään sinänsä mitään vikaa ole. Mutta ei tietysti ole kiva,jos valuvat. Luulisi,että nää kirjoneuleiset eivät valu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intsu, minäkin arvelen näiden pysyvän paremmin ylhäällä, kun ovat melko jämyt eikä niissä ole löysyyttä.

   Poista
 3. Heippa. Ootpa sie tehny kauniit säärystimet, ihan miun silmät sekoo noissa kuvioissa ko en oikein saa niist tolkkua, mut lienevät vaikea tekoisetkin. Vaan sinulta kaik sujuu sutjakkaasti,oonha mie monet työt tääl blogissa nähnyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomontuvan Anni, semmoisia siksakkeja ja vinoneliöitä nuo kuviot ovat pääasiassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.