Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Heinäkuun raportti

15.8.17 lisäys postauksen lopulla


Hupsista, niin se heinäkuukin on lopuillaan ja on aika tehdä katsaus, mitä olen käsitöiden parissa saanut sen aikana valmiiksi. Ennen valmistuneitten pariin siirtymistä kerron kuitenkin, että tapanani on kirjata näihin kuukausiraportteihin vain valmistuneet työni ja keskeneräiset saavat odottaa vuoroaan siihen, että valmistuvat, jos valmistuvat. Niin tekee nytkin loppukuun aikana aloittamani torkkupeitto, joka on vielä alle puolen välin. Nähtäväksi jää, jokohan se ehtii elokuun raporttiin.

Heinäkuussa sain valmiiksi muutamamia pareja sukkia ja sytomyssyjä. Alla niiden kuvat, valmistumisajat ja langanmenekki.


2.7. perussukat koko 39, Austermann Step   66 g
6.7. perussukat koko 39, Sock 4 ja Austermann Step   64 g
10.7. peussukat koko 36-37, HjerteGarnin Sock 4   56 g
13.7. perussukat koko 26, Step ym lankoja 29 g


 12.7. sytomyssy, Red Heart Soft 66 g
15.7. sytomyssy, Red Heart Soft 70 g
17.7. sytomyssy, Red Heart Soft 59 g

Lankamäärät yhteen laskien kulutin näihin lankaa 410 g. Sehän on aika vähän keskimääräiseen kulutukseeni verrattuna, mutta ehkä elokuun lopussa jo ollaan eri lukemissa.

Yleensä olen kirjannut tähän myös, paljonko lankavarastoni on keventynyt vuoden alusta lukien. Nyt se on kasvanut roimasti, kun ostin langat kolmeen torkkupeittoon kerralla, sattui nimittäin olemaan Lankamaailmassa sopiva alennus. Mutta nyt lukemat tulevat tähän joskus jälkeen päin. Olemme nimittäin mökillä ja lankojen maksukuitti on kotona enkä muista, paljonko tarkalleen sitä ostin.

15.8.17 lisäys: lisää lankaa olin hankkinut heinäkuussa yhteensä peräti 5000 g, siis 5 kiloa! Se onkin niin iso määrä, että kääntää pikkuhiljaa pienenneen lukeman lankavarastoni määrästä melkein nurin niskoin. Lukema oli kesäkuun lopussa -1708 g, mutta heinäkuun lopussa +2882 g. Mutta ei hätää, jos suunnitelmani pitävät paikkansa, niin enköhän vuodenvaihteessa jo taas negatiisella lukemalla.Päivänkakkarat ja puna-apilat sekä monet muut kesäiset ketokukat toivottavat sinulle kanssani ihanaa elokuuta! Toivottavasti kesä vielä jatkuu, kun niin kauan saimme sitä odottaa.
                                                 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.