Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Vieraita


Blogimaailma on mielenkiintoinen maailma live-elämän ohessa. Bloggaaminen on pitkälti yksinäistä touhua, mutta paljon siihen mahtuu yhteisöllisyyttäkin. Ensin tullaan tutuiksi bloggaajina, kommentoidaan, sitten voidaan jo vaihtaa sähköpostia ja lopulta ehkä tavataankin. Auliisti neuvotaan ja autetaan toisia. Joidenkin kanssa aivan ystävystyy niin että voi kertoa toiselle kipeitäkin asioita esim. sähköpostissa. Blogien välityksellä tutustuu ihmisiin, joihin tuskin törmäisi muuten. Usein olen
minäkin muistellut mielihyvällä, kun sain ensimmäiset vieraani Blogistaniasta. Minusta tuntui silloin aivan käsittämättömältä tutustua blogien välityksellä niin hyvin, että vieraillaan satojen kilometrien päässä.


Perjantaina minä sain taas vieraita, joihin olin tutustunut blogien välityksellä. Punaisen Langan Seijasisko ja Simppelien silmukoiden Marjut tulivat visiitille luokseni.



Vasemmalta alkaen Seijasisko, Marjut ja minä

Seijasiskon kanssahan olemme tavanneet useinkin mm. sytomyssyilyn merkeissä, mutta Marjutin tapasin nyt ensi kertaa livenä. Blogituttuja Marjutinkin kanssa ollaan oltu varmaan liki kymmenen vuotta, minkä ajan olen blogia pitänyt.  Harmi vain, että Marjut lopetti hiljattain blogin kirjoittamisen, mutta aika aikaansa kutakin.

Olipa meillä rattoisa iltapäivä, kun porisimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Monenlaisia asioita ehdittiin käsitellä. Ja puikot kilkuttivat mukavasti jokaisen käsissä.



Näin kauniin joulutähden sain tulaisena, kiitos siitä ja erityiskiitos vierailustanne! Toivottavasti tavataan taas.


Muistuipa tässä mieleen myös eräs tapaaminen, josta en muistaakseni ole täällä kertonut. Olin keväällä ehkä toukokuussa kävelemässä täällä kotini lähistöllä tuo bannerissakin näkyvä boncho päälläni. Vastaan tuli nainen söpön valkoisen koiran kanssa. Nainen pysähtyi ja alkoi puhutella bonchoani. Ei muuten ollut ensimmäinen kerta, sitä on aika usein puhuteltu. Muutamia sanoja vaihdettuamme jatkoimme sitten molemmat matkaa. Kun myöhemmin kotona tulin koneelle, minua odotti viesti kyseiseltä naiselta. Hän halusi varmistaa, että oliko tavannut minut vai jonkun muun samanlaisessa bonchossa. Niinpä minullekin selvisi, että nainen oli Virpi  Vaakun kotoisia käsitöitä -blogista. Emme olleet koskaan tavanneet vaikka aika lähekkäin asutaan. Ja niin minäkin löysin tieni Virpin blogiin. :)


Kivoissa aatoksissa

12 kommenttia:

  1. Hauska sattuma tuo sinun ja Virpin kohtaaminen. Ihana, kun blogimaailmasta voi saada ihan todellisia ystäviä ja sielunkumppaneita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maatiaiskanasen Elämää, niin on ja monia muitakin hauskoja juttuja on blogimaailma minulle tarjonnut. :)

      Poista
  2. Oli kyllä ihana kyläreissu ja muutenkin mukava tavata sinua pitkästä aikaa. Kiva sattuma tuo Virpin tapaaminen. Minullekin hänen bloginsa on tuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seijasisko, oli tosi kiva, kun kävitte visiitillä. :)

      Poista
  3. Kiitos vielä, että saatiin tulla :) Oli todella mukavaa. Virpin blogi on minullekin tuttu, mutta jotenkin vain sijoitin hänet etelämmäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjut, no nytpä sitten tiedät, mihin Virpin sijoitat. :D

      Poista
  4. Niinhän te olette kuin siskokset siinä ♥ Juttua varmaan piisas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sude, juttua todella piisasi, ei tainnut olla hiljaista hetkeä. :) Todettiin muuten, että jokaisella meistä on sinun tekemiä apinoitakin. :D

      Poista
  5. Niin se on pieni ja ihmeellinen maailma :)

    VastaaPoista
  6. Oi oi miten on ollutkin kiva tapaaminen. Tuttuja blogisteja mullekin, Vaakkuakin luen epäsäännöllisesti.
    Mä luulen, että blogin välityksellä tulee lähemmin tutuksi kuin ehkä muualla somessa, en tiedä ku ei oo kokemusta. Kommentithan on keskustelua toisen kirjoittajan, ja toisten kommentoijien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KristiinaS, tämän tapaamisen jälkeen olen harmitellut, että en päässyt sinun Oulun reissullasi sinua tapaamaan. Vieläkin se harmittaa. :(
      Minullakaan ei ole oikeastaan kokemusta tutustumisesta muiden somen käyttäjiin, vaikka FB:ssa olenkin. Siellä hyväksyn kavereiksi vain muutenkin tuntemani ihmiset. No, jotenkin tietenkin oppii tietämään joitakin samoihin ryhmiin kuuluvia ihmisiä, mutta ei heitä opi tuntemaan sillai kuin blogeissa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.