Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 17. kesäkuuta 2019

Ihanaa männyn tuoksua


Postipoika toi yllätyksen minulle, vaikka oikeastaan olin tietoinen, että jotain jossain vaiheessa voi tulla. Osallistuin nimittäin FB:ssa Lanka- ja käsityöliike Anjalinin KIP-päivän tempaukseen lähettämällä tyttären minusta kyseisenä päivänä nappaamaan kuvan Anjalinille. 


Tällaiset ihanuudet paksusta kuoresta sitten löytyi Susun saatesanojen myötä. Teeteen sukkalehti ja aivan ihanasti tuoksuva puinen puikkomitta! Kiitos Anjalinille! 

Lehti on minulle uusi ja houkutelee uusien sukkamallien pariin, varsinkin nuo kansikuvan sukat houkuttavat kovasti tarttumaan puikkoihin. Ja puikkomitta on paras minun puikkomitoistani, monenlaisia niitä minulla onkin, mutta aina niitä joutuu etsimään. Minkähän konstin keksisin, että tämä olisi aina tarvittaessa käsillä. 


8 kommenttia:

 1. No just oikeaan paikkaan tuo palkinto tuli. Onnittelut.

  VastaaPoista
 2. Ihan oikealle ihmiselle tuli uo sukkalehti.
  Tuota katoavien ja sitten taas joskus löytyvien puikkomitojen elämää olen välillä ihmetellyt. Kiusallaanko ne kuljeskelevat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, puikkomittojen katoamista olen itsekin ihmetellyt usein. :)

   Poista
 3. Saitpa ihanan postipaketin ja aivan ihana tuo puikkomitta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virpi, minä olen oikein otettu tästä paketista! :)

   Poista
 4. Kiva jos tykkäsit. Multa ei häviä puikkomitta, mut kaikki kolmepuolikkaat sukkapuikot, virkkuukoukut ja puikonpäät tuntuu olevan teillä tietämättömillä koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, täytyy tunnustaa, että viime aikoina on minultakin eniten käytetyt sukkapuikot olleet hukassa ja löytyvät sitten joskus aivan järjettömistä paikoista! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.