Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 5. tammikuuta 2021

Ystävänpäivä lähestyy

Ystävänpäivä lähestyy ja suurin osa vieraistani taitaakin tietää sen merkityksen sytomyssyilylle. Olemmehan vuodesta 2010 alkaen keränneet niitä useisiin sairaaloihin, minä lähinnä OYS:aan. Erityisenä päivänä on pidetty ystävänpäivää (14.helmikuuta), vaikka keräys onkin ympärivuotinen. Itse en ole enää aktiivisesti hoitamassa keräystä vaan Seijasisko on astunut vuorostaan remmiin. Hänen blogi ei ole enää käytössä, mutta FB:ssa hän hoitaa Sytomyssykampanja OYS -sivustoa ja sieltä löytyy alla mainittu haastekin. 

"Nyt ovat joulukiireet takana ja moni on muistanut läheisiä ihanilla pehmeillä paketeilla. Luulenpa, että monella on taas uutta intoa neuloa/virkata/ommella hyväntekeväisyyteenkin. Vaikka tämä keräys on jatkuva niin siitä huolimatta tänäkin vuonna saatte haasteen tehdä sytomyssyjä ja villasukkia ystävänpäiväksi.
Ystävänpäivä on tänä vuonna sunnuntai. Myssyt ja sukat ehtivät ystävänpäiväksi jos toimitatte ne keskiviikkoon 10.2 12. mennessä Lankamaailmaan. "


Minä en siis varsinaisesti osallistu keräyksen hoitoon, mutta sen verran olen luvannut kempeleläisille tuttavilleni, että otan lähitienoolta syöpäpotilaille lahjoitettavat sytomyssyt ja villasukat vastaan ja toimitan joko Lankamaailmaan tai suoraan OYS:n syöpäpolille. Mutta jokainen voi toki toimittaa lahjansa itsekin suoraan noihin paikkoihin.

Jos haluat lisätietoa asiasta, niitä löytyy tuosta yläpuolella olevasta Sytomyssyily-linkistä ja Vastaan myös kysymyksiin (kommentilla tai s-postilla).


P.S. Harmi, kun en saa tekstiin yhtenäistä väriä yrityksistä huolimatta. 😒

6 kommenttia:

  1. Kiitos kun muistat yhä päivittää tännekin tärkeimmät sytomyssyasiat. Hyvää Uutta Vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle, Seijasisko! 😊

      Poista
    2. Mikähän mahtaa olla sairaalan myssy/sukkatilanne tällä hetkellä eli onko tarvetta sekä lasten että aikuisten osastoilla ? Tietoa varmaan saisi facebookista, mutta kun sivut ei liene julkisia niin en valitettavasti pääse niitä lukemaan.

      Poista
    3. Eija, hyvä kysymys, minäpä kyselen asiaa ja kerron sitten sinulla.

      Poista
  2. Eija, nyt vasta tulin ajatelleeksi, että meidän ryhmähän on julkinen, joten taidat päästä katsomaan sitä, kokeilepa ainakin. Ryhmän nimi on Sytomyssykampanja OYS.
    Kysymykseesi en ole saanut vastausta, mutta tiedän, että ainakin aikuisten sukat ja myssyt menevät kaupaksi. Aiemmin sanoivat lasten osastolta useana vuotena
    , ettei tarvetta ole.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tiedosta ! Ja ryhmä on tosiaan julkinen, hyvä juttu.
    (Olen joskus ryhmää etsinyt, mutta silloin en sitä jostain syystä löytänyt.)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.