Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 4. huhtikuuta 2023

Pitkästä aikaa

 Tervehdys kaikille Lankapirtissä vieraileville! Ja kiitos kaikille, jotka ovat muistaneet minua viesteillä tänä aikana.

Edellisestä postauksesta onkin kulunut luvattoman paljon aikaa, mutta en minä ole unohtanut teitä. Hiljaisuus täällä johtuu sairaudesta, joka minuun iski ja rajoittaa tekemisiäni kovasti edelleen. Onneksi tämän pitäisi mennä vähitellen ohi ja minun paranevan.

Käsitöitäkään en ole voinut tehdä taloustöistä puhumattakaan. Viimeisin valmistunut työni on lapaset tuliaisiksi miniällemme, kun poikamme vieraili täällä lapin matkansa yhteydessä.


Eriparisukkien tapaan tein nämä lapaset. Ja luulen, että miniä ilahtui näistä ihan oikeasti, hän kun oli toivonut minulta eriparisukkiakin.

Hyvää pääsiäistä kaikille ja hyvää kevään aikaa! Enköhän minä kesään mennessä palaa entiselleni.

17 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta ja hyvää toipumista edelleen! Kivat lapaset ja varmaan saaja tykkää.
  Hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun olet täällä taas. Hyvää pääsiäistä ja parempaa vointia.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys itsellesi ! Kiva kun olet toipumaan päin. Onpa nätit lapaset, miniä ihan varmasti ihastui. Hyvää pääsiäistä ja alkavaa kevättä !

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kauniit lapaset! Paranemisia ja rentoa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aava! Hyvää pääsiäisen loppua sinullekin!

   Poista
 5. Minäkin täällä kävin kurkkimassa josko postaus olisi mennyt ohi silmien. Sitten ajattelin, että olet varmastikin sairastunut mutta en sitt kommentoinut. Paranemista ja rauhaisaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi. KristiinaS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, oikein arvasit sinäkin, että sairastuin. Hyvää pääsiäisen loppua!

   Poista
 6. Ihanaa pääsiäistä ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Hyvä kuulla sinusta jälleen. Jo tässä on ehdittykkin huolestua. Toivottavasti paranet kevään tulon myötä ja pääset jatkamaan puuhiasi käsitöiden parissa. Kivat nuo miniän lapaset, varmasti tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude! Uskon kyllä paranevani tästä vaivasta, kun ei ole mitään vakava, kiusallista ainoastaan. Käsitöitä on ihan ikävä.

   Poista
 8. Toivottavasti voit jo paremmin! Ihanat hyvän tuulen lapaset. Luulin niitä ensin tuplalapasiksi... Sitä tekniikkaa olin harjoittelemassa talvella kun sun tuplia olen vuosikausia ihaillut. No ei tullu lapasia. Tuli pannulappu :) Pääsiäisestä on jo niin pitkä aika, et toivottelen Vapun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Susu hyvää Vapun odotusta ja kiitos kommentistasi! Vointini ei ole valitettavasti juurikaan parempi kuin postausta tehdessäni. Aika pitkäveteistä tämä sairastelu on, kun ei juuri mitään voi tehdä. Tänään olen miettinyt, minkä konstin keksisin, että pääsisin käsitöiden tekoon.

   Poista
 9. Aurigonpaistetta kesään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.