Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 4. huhtikuuta 2023

Pitkästä aikaa

 Tervehdys kaikille Lankapirtissä vieraileville! Ja kiitos kaikille, jotka ovat muistaneet minua viesteillä tänä aikana.

Edellisestä postauksesta onkin kulunut luvattoman paljon aikaa, mutta en minä ole unohtanut teitä. Hiljaisuus täällä johtuu sairaudesta, joka minuun iski ja rajoittaa tekemisiäni kovasti edelleen. Onneksi tämän pitäisi mennä vähitellen ohi ja minun paranevan.

Käsitöitäkään en ole voinut tehdä taloustöistä puhumattakaan. Viimeisin valmistunut työni on lapaset tuliaisiksi miniällemme, kun poikamme vieraili täällä lapin matkansa yhteydessä.


Eriparisukkien tapaan tein nämä lapaset. Ja luulen, että miniä ilahtui näistä ihan oikeasti, hän kun oli toivonut minulta eriparisukkiakin.

Hyvää pääsiäistä kaikille ja hyvää kevään aikaa! Enköhän minä kesään mennessä palaa entiselleni.

41 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta ja hyvää toipumista edelleen! Kivat lapaset ja varmaan saaja tykkää.
    Hyvää pääsiäistä sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun olet täällä taas. Hyvää pääsiäistä ja parempaa vointia.

    VastaaPoista
  3. Tervehdys itsellesi ! Kiva kun olet toipumaan päin. Onpa nätit lapaset, miniä ihan varmasti ihastui. Hyvää pääsiäistä ja alkavaa kevättä !

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka kauniit lapaset! Paranemisia ja rentoa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aava! Hyvää pääsiäisen loppua sinullekin!

      Poista
  5. Minäkin täällä kävin kurkkimassa josko postaus olisi mennyt ohi silmien. Sitten ajattelin, että olet varmastikin sairastunut mutta en sitt kommentoinut. Paranemista ja rauhaisaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi. KristiinaS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi, oikein arvasit sinäkin, että sairastuin. Hyvää pääsiäisen loppua!

      Poista
  6. Ihanaa pääsiäistä ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  7. Hyvä kuulla sinusta jälleen. Jo tässä on ehdittykkin huolestua. Toivottavasti paranet kevään tulon myötä ja pääset jatkamaan puuhiasi käsitöiden parissa. Kivat nuo miniän lapaset, varmasti tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sude! Uskon kyllä paranevani tästä vaivasta, kun ei ole mitään vakava, kiusallista ainoastaan. Käsitöitä on ihan ikävä.

      Poista
  8. Toivottavasti voit jo paremmin! Ihanat hyvän tuulen lapaset. Luulin niitä ensin tuplalapasiksi... Sitä tekniikkaa olin harjoittelemassa talvella kun sun tuplia olen vuosikausia ihaillut. No ei tullu lapasia. Tuli pannulappu :) Pääsiäisestä on jo niin pitkä aika, et toivottelen Vapun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle Susu hyvää Vapun odotusta ja kiitos kommentistasi! Vointini ei ole valitettavasti juurikaan parempi kuin postausta tehdessäni. Aika pitkäveteistä tämä sairastelu on, kun ei juuri mitään voi tehdä. Tänään olen miettinyt, minkä konstin keksisin, että pääsisin käsitöiden tekoon.

      Poista
  9. Aurigonpaistetta kesään!

    VastaaPoista
  10. Minäkin täällä pitkästä aikaa. Ihanat lapaset teit miniällesi. Varmasti tykkäsi. Toivottavasti ole sairautesi selättänyt Hyvää kesää teille kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seijasisko! Nyt voin jo sanoa, että parempaan olen menossa, mutta vielä ei pysty kutomaan eikä monia muitakaan asioita tekemään.

      Poista
  11. Mukava on lukea, että on jo parempi suunta. Hyvä hyvä. Ota nyt vaan iisisti, kyllä niitä puikkoja sitten kerkiää heiluttaan ku on sen aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KristiinaS, kiitos myötätunnostasi! Vielä olen malttanut jättää puikot lepoon, vaikka ne kutsuvatkin tuolla lankakerien kanssa.

      Poista
  12. Huomenta Lankapirttiin ! Annahan vain puikkojen levätä kunnolla ja ihmettele kesää. Minä en tämmöisistä helteistä tykkää, vähempikin riittäisi, mutta en valita. Suomen kesä on lyhyt niin nautitaan siitä, satoi tai paistoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija viestistäsi! Kesästä täällä nautinkin, kun onneksi pääsen jo paremmin liikkumaan, mutta kutimen kanssa en vielä voi istua. Monet kukat ovat jo kukkineet ja vielä on paljon nuppuja puhkeamatta, joten silmänruokaa on tulossa. Ihanaa juhannuksen seutua ja hyvää loppukesää sinnekin!

      Poista
  13. Olipa kiva lukea kommenttisi. Levollista juhannuksen aikaa sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iso Gnuu! Juhannus sujui rauhallisesti sekä sateesta että auringosta nauttien.

      Poista
  14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Niin se tuli jo elokuu mutta vielä on kesä. Oletko yhtään voinut nauttia puutarhasta? Noh, nyt tuli sateet ja sisällä on parempi ollakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kristiina! Kesä on tosiaan sujunut näin pitkälle vaihtelevien säiden vallitessa. Nyt meillä on ollut muutamia hyviä päiviä tosin sadekuuroja saatu silloin tällöin. Tänäänkin on ihana sää. Vointini on parantunut aika hyvin, pihallla olen ulkoillut päivittäin ja kierrellyt taloa kävelylenkkinä. Nyt voin jo istuakin, joten suunnittelen talvella keskenjääneiden sukkien ja muiden käsitöiden jatkamista. Joten tilanne on aika hyvällä mallilla. 😊 Oikein hyvää loppukesää sinullekin! Kiitos, kun muistat minua!😘

      Poista
  16. Huomenta ! Kiva kuulla, että voit jo paremmin. Kesän sää on ollut kyllä vaihteleva, mutta minusta ollut ihan hyvä kesä. Jostain luin että luvattu lämmintä syksyä, toivottavasti se ennustus pitää paikkaansa. Mukavaa loppukesää sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Eija! Ainahan nämä kesät vaihtelevat, on hyviä ja vähemmänkin hyviä säitä. Nyt ainakin on helteitä ollut ja luvassa kai täksikin päiväksi. Nautitaan siitä!

      Poista
  17. Piti lähteä katselemaan, mitä sinulle kuuluu, kun et ollut asukastuvalla. Kävin tänään pyörällä Zeppeliinissä ja paluumatkalla poikkesin asukastuvalla, kun siellä oli lankaesittely. Harmitti kun ei ollut omaa käsityötä mukana, mutta tulipa siellä tunteroinen istuttua muitten seurassa. Olisi ollut kiva nähdä sinuakin siellä :)

    VastaaPoista
  18. Löysin tänään sivusi ja voi miten ihana sivu:) Ihania käsitöitä ja selkeät kuvat orkideasta, itse ihmettelin juuri orkidean ilmajuuria että voiko ilmajuuri olla noin pitkä :D Näemmä voi. Kiitos ja toivottavasti voit pian paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Lankapirttiin! Kiva kuulla, että pidät sivuistani. Viime aikoina käyttöni on ollut vähäistä sairauteni takia, mutta uskon pian palaavan entiselleni ja jatkan kirjoittelua. Minun orkideojen hoito on jäänyt vähäiseksi, mutta muistissa ovat ne ihanuudet, joita aikanaan sain ihailla.

      Poista
  19. Se on sitten jo lokakuu! Luonto värittyy ja ehkä on vielä hetken kaunista. Toivon, että voit tilanteeseesi nähden hyvin ja olet pirteällä mielellä. Minä kävin kesällä monessa 'lankatapahtumassa' mutta nyt alkaa jo hiljentyä. Palvelutalossa aloitin vapaaehtoisena kässäkerhon vetäjänä, saan jakaa tietoa ja taitoa toisille sekä itselleni saan seuraa kerran viikossa. Hyvää loppusyksyä sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KristiinaS tervehdyksestäsi, se ilahdutti kovasti! 😊 Kuulostaapa hyvältä tuo sinun kässäkerhon vetäjänä toimiminen.
      Kauniista syksystä on täälläkin nautittu, nyt kyllä värikkäät ruskalehdet alkavat vähetä. Hiljaiseloa olen kotosalla viettänyt, mutta jo kaksi kertaa käynyt kässäkerhossa, vaikka käsitöiden teko ei vielä suju. Siis kohti parempaa ollaan menossa.

      Poista
  20. Poikkean välillä lukemassa täällä kommentteja. Hienolta kuulostaa, että olet käynyt kässäkerhossa.

    VastaaPoista
  21. Hei Iso Gnu! Jotenkin minulla on jäänyt huomaamatta tämä sinun kommenttisi, harmi. 😏 Yleensä seuraan kaikki tulevat ja kommentoin ne. Pikku hiljaa täällä toivun ja toivon paranevani entiselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa. Ei tarvi kommentoida. Ajattelin vaan kommentoida ja laittaa terveiseni ja ajatukseni. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.