Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesä täälläkin


Eilen posti toi minulle ison kirjekuoren, jossa oli Pohjois-Suomen Sairaanhoitopiirin lehti Pohjanpiiri.  Lehdessä oli Syöpätautien ja hematologian poliklinikoiden kiitos Ystävänpäivän sytomyssylahjoituksestamme. Saatteessa osastonhoitaja Irma Kinnunen kiittää myssyistä ja kirjoittaa  mm.  "Kauniit myssyt ilahduttavat suuresti potilaitamme ja myös henkilökuntaa. On mukava tarjota potilaille muutakin kuin lääkkeitä ja ohjeistusta."

Ja nämä kiitoksethan kuuluvat siis kaikille tavalla tai toisella keräykseen osallistuneille.  Myssyjen luovutuksesta kerroin täällä.  

Vieläkin muuten voi osallistua sytomyssyjen tekoon, niiden tarvehan on valitettavasti jatkuvaa. Lisätietoja asiasta saa Sytomyssyily-sivultani  klikkaamalla sivun ylälaidassa hiukan Lankapirtin alapuolella olevaa Sytomyssyily-tekstiä.
 Mukavasti kesäiseltä tuntuu jo täälläkin. Eilen oli jo mukavan lämmintä, tänään tosin hiukan viileämpää (+19), mutta aurinko paistoi ihanasti.  Pihakukat aloittelevat kesää, osa jo kukkii (muutkin kuin ostetut kesäkukat) ja osa kasvattaa nuppujaan.

Eilen siivosin terassin paksusta siitepölykerroksesta ja kaikesta muusta talven mittaan kertyneestä roskasta. Kalusteet kannettiin siivouksen jälkeen paikoilleen ja tänään juotiin ensimmäiset terassikahvit. Tovin tarkenin kahvin jälkeen istua kutimeni kanssa ylläni vain lyhythihainen T-paita ja pikkuhame.

Sisällä minua ilahduttaa tämä soilikki, joka availee ensimmäisiä kukkiaan. Erityisen iloinen olen näistä kukista sen takia, että aiemmin en ole onnistunut kukittamaan soilikkia uudestaan, vaan se on aina nuutunut minun hoidossani. 


7 kommenttia:

 1. Kiva kun Pohjapiirissäkin sytomyssyt taas mainitaan! Kaunis Soilikki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, OYS:n syöpäpolilaiset kyllä jaksavat kiittää ja kannustaa meitä! :)

   Poista
 2. Katohan, soilikkia minulla ei koskaan ole ollutkaan, vaikka äiti on nimen joskus maininnut... Onpas kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappi puikoissa, minäkin tykkään soilikista! :)

   Poista
 3. - Jooooooo.
  Meikäkin sai samanlaisen lähetyksen ja mua taas niin itketti ja nauratti. Nuo OYS:in ihmiset ovat kyllä niin lämpimiä, että - - - , nyyh, nyyh, :-) :-) :-)
  -t-

  VastaaPoista
 4. - Niin ja soilikista minäkin tykkään ja susta.
  -t-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -t-, OYS:n väki on kyllä ihanaa, kun arvostavat meidän työtämme ja tuovat sen esiin kivasti. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.