Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 25. syyskuuta 2012

Haasteen nappasin

Tämä haaste tuntui niin kivalta, että nappasin sen  täältä satunNaiselta mukaani, vieläpä aivan vapaaehtoisesti. Hän ei haastanut ketään nimeltä mainiten vaan heitti ilmaan yleisen haasteen, johon minä tartuin.  Olen näitä joskus aiemminkin katsellut eri blogeissa ja nyt tuntui sopivalta ajalta tehdä se itsekin.


10 KUVAA KESÄÄN -haaste!
Haasteessa seurataan kuvina saman maiseman muuttumista talveksi, sitten kevääksi ja taas kesäksi. Tarkoituksena on kuvata ikkunan maisema nyt, seuraava kuukauden päästä ja taas seuraavassa kuussa jne. Ja viimein kerätä kuvat kollaasiksi ja kappas, kun 10 kuvaa on otettu, on pian juhannus!


Kiertelin  ympäri taloa ja katselin näkymiä ikkunoista. Ei kauniita maisemia eikä mitään mielenkiintoista näkynyt. Niinpä päädyin näkymään keittiön ikkunasta takapihalle ja puistometsikköön. Siitä ikkunasta seuraamme metsikön lintuja ja eläimiä, kuten vakikävijät tietävätkin.

Tämä näkymä siitä näkyi tänä aamuna 25.9.

Ei mitään erityistä, rauhallinen aamunäkymä. Etualalla meidän pyykinkuivauteline ja kompostikehikko. Linnun pönttö. Mäntymetsää, paljon männyn neulasia maassa, jäkälääkin harmaana laikkuna. Kauempana kulkee polku, jota koiran ulkoiluttajat käyttävät. Nyt siellä ei liikkunut ketään.

Hmh, jokohan ensi kuun kuvassa nähdään lunta. Sen voin taata, että talven mittaan sitä näkyy ihan kiitettävät määrät.


Vaikka tämä on haaste, en minäkään nimeä tähän ketään tiettyä bloggaajaa vaan kutsun kaikki mukaan, jotka haluavat jakaa kotinsa ikkunan näkymiä meille 10. kuukauden ajan. Juhannus on jo takana päin, jos tarkalleen lasketaan kuvauspäivästä, mutta sehän ei olekaan oleellista tässä asiassa. Toivottavasti moni alkaa mukaan ja jättää minulle kommentissa tiedon, että osaan tulla katselemaan sinun maisemaasi.


Aurinkoisia raikkaita syyspäiviä!

8 kommenttia:

 1. Kiva-kiva,että nappasit haasteen mukaasi!!
  Kiva seurata vuodenkiertoa, niin siellä omalla takapihalla kuin muidenkin koti-ikkunoista! :o)

  VastaaPoista
 2. Hei toi on mahtava idea ..taidanpa tarttua haasteeseen ..keittiön ikkunasta ...blogissa jatkoa lähipäivinä ,,T. norsumamma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norsumamma, kiva päästä kurkkimaan sinunkin keittiön ikkunasta! ;)

   Poista
 3. Nappasin haasteen mukaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisa, onpa kiva, kun sinäkin innostuit mukaan. :)

   Poista
 4. Tosi kiva idea! harmi, etten huomannut juttua aikaisemmin kun minustakin on tosi mukavaa seurata vuodenaikojen vaihtelua täällä kotirannassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, vielähän sinä ehdit mukaan! Aloitat vaan ja jatkat 10 kuukautta. Nimi voisi olla vaikka myöhäissyksystä alkusyksyyn tai jotain sinne päin, kyllä sinä keksit. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.