Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 6. syyskuuta 2012

Myssyjä lähti

8.9. klo 10.30 EDIT: lisäsin kuvan tuonne keskivälille.Sain hetki sitten viestin Lumoavasta Langasta, että sieltä lähti tänään iso satsi sytomyssyjä OYSiin. Yhteensä 141 myssyä,  joista on 33 Oulunsalon asukastuvan ja 29 Käsityökökän tekemiä ja 79 on Lumoavan Langan asiakkaiden tekemiä myssyjä.  Tulipa hyvä mieli, kun tietää, että sairaalassa on taas jaettavaa.

Tässä kuvakollaasissa Oulunsalon asukastuvan lahjoittamat myssyt

Kiitos jokaiselle myssyntekijälle ja Laura-kauppiaalle!Ja nyt minä lähden syksyn ensimmäiselle pilates-tunnilleni  -  senkin takia on hyvä mieli, kun olen odottanut tätä iltaa taas pitkään.

2 kommenttia:

 1. Nättejä myssyjä!!

  Hei, en oo varma ootko saanu tietoa , mutta sain Jaanalta seuraavan ilahduttavan kommentin blogiini maanantain sytomyssyuutisia postaukseen.:)Seuraavan kerran kun kerron sytomyssysista pitää kertoa tästäkin.

  " Jaana sanoi...

  Heippa hei Seijasisko! Ilmoittelen että täällä Kuopion seudulla aloitetaan taas sytomyssy-kampanja. Lankakaupat Lankamatka ja Nappi ja Nauha ovat mukana ja niihin voi jättää valmiit myssyt, jotka sitten toimitetaan Kysiin kuukausittain. Sukevalla on joukko innostuneita neulojia neulonut kesän aikana kassillisen myssyjä ja ne vien mennessäni Kysiin. Meillä on mukana myös sukkakeräys samaan tarkoitukseen. Sytostaatit aiheuttaa jalkojen palelua, niin pehmeät väljät villasukat on mukava pukea ja ne pitää jalat lämpiminä peiton alla. :)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, kiitos tiedosta sinulle! En ollut tiennyt edes sitä,että KYS.n keräys on ollut tauolla.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.