Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kiitos sinulle
Nämä ruusut haluan jakaa teidän kanssanne kiitokseksi jokaisesta vierailusta täällä Lankapirtissä!  Erityisesti kiitän kaikkia kommentoijia, edes yhdenkin kommentin jättänyttä, sillä kommentithan ovat bloggailun suola.  Ilman niitä tämä olisi kovin yksinäistä touhua, mutta niiden avulla voimme keskustella monista asioista ja vaihtaa mielipiteitä käsitöistä ja joskus jostain muustakin. Tämä näkymä löytyy tuosta oikeasta sivupalkista, mutta en seuraa sitä säännöllisesti vaan vilaisen sitä silloin tällöin. Ja tänään näky oli siis tämä.

Tuo hämmästyttävän suuri kävijäluku 401650 minua suuresti ilahduttaa.  Laskurin mukaan tänne blogiini on tehty helmikuusta 2008 alkaen  noin monta käyntiä. Lukema on mielestäni häkellyttävän suuri. Blogia perustaessa en huikeimmissakaan haaveissani tuollaista osannut toivoa. Olenkin kovasti iloinen, että olette poikenneet täällä noin usein. Toivottavasti jaksatte käydä jatkossakin.

Lukijoitakin on kertynyt pikku hiljaa niin, että nyt lukema on 191, kun aivan viime päivinä on pari uutta ilmottautunut mukaan. 

Tuota Suositut tekstit -osiota olen seurannut mielenkiinnolla. Tuoreimmat postaukset siinä näkyvät aika pian julkaisemisen jälkeen ja poistuvat sitten muutaman päivän kuluttua. Kestosuosikiksi näyttää muodostuneen Tuplalapasten ohje, joka ollut huipulla jo pitkään. Myös sytomyssyohjeitani siinä näkyy aika usein.


Bloggerin tilastojen mukaan suosituimmat postaukseni ovat nämä yllä näkyvät.

Alla linkit kyseisiin juttuihin
  Tuplalapaset täällä
Virkattu myssy täällä
Sytomyssy neuloen täällä
Koukuttava sukkaohje täällä

Lierimyssyn ohje täällä

Lähellä noiden perässä tulevat nämä kolme postausta
Lapasia lisää täällä

Barbien mekkojen ohje täällä ja
Ommellaan roikkuva trikoopipo täällä.


Näyttää siis, että useimmat kävijät ovat tulleet ohjeiden ja ilmeisesti myös sytomyssyjen houkuttamina. Mutta uskon, että jostain muustakin syystä tänne tullaan. Siksipä kysynkin sinulta, oletko vakikävijä,  ja jos olet, mikä saa sinut tulemaan tänne aina uudestaan.  Olisi mukava tietää myös, kuinka pitkään olet seurannut täällä touhujani.
Kiitos sinulle käynnistä ja tervetuloa toistekin!


P.S. Yleensähän Blogistaniassa pidetään arpajaiset saavutusten johdosta, kuten suuret kävijämäärät (varsinkin tasaluvut), mutta nyt minä en ehdi enkä viitsi enkä jaksakaan ryhtyä moiseen, mutta jossain vaiheessa lupaan järjestää sellaiset.


42 kommenttia:

 1. Empä tiedä montako vuotta olen jo sinua seurannut, monta :) Tulen aina kurkkimaan mitä blogiystävälle kuuluu, ei siihen sen ihmeempää syytä ole ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, on se kiva, kun käyt kurkkimassa! :)

   Poista
 2. Aika kauan olen lukijanasi ollut, mutta kesällä tahtoi kommentointi jäädä vähiin. Sinun blogiostasi saa niin paljon iloa, kun etsii joptain ohjetta, täänne silloin pitää tulla katsomaan ja melkeinpä se sitten myös löytyy..Kiitos ruusuista, ne on kauniita, ja sinulle oikein hyvää elokuun loppua ja uuden, syyskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munneli, minullakin tahtoo tuo kommentointi jäädä nykyään aika vähälle. Pitäisi lisätä, kun tietää kuinka paljon se merkitsee saajalle. :)

   Poista
  2. Höh minua! :( Piti tietenkin kirjoittaa Mummeli eikä Munneli. ;)

   Poista
 3. Kauniit ruusut!

  Ja onnittelut blogisaavutuksista, hiukeat kävijämäärät olet kyllä saavuttanut! =)

  Mukavaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari Takkinen, kiitos, kun poikkesit ja jätit merkin käynnistäsi! Pitääkin joskus poiketa vastavierailulle blogiisi. Sinullekin mukavaa alkusyksyä! :)

   Poista
 4. Minä liityin sen jälkeen kun sain vinkin, jotta sinulla orkideat kukkii aina ja upeasti. Ennen sitä poikkesin joitain ohjeita etsimässä ja sain apuja. Tänä päivänä on hauska käydä katsomassa mitä olet tehnyt ja kiitollisena on löytynyt ohjeitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, ai kukkivatko orkideani aina!?! :D Kiva kuulla, että olet löytänyt jotain ohjeitakin. Niitä on ilo jakaa muillekin. :)

   Poista
 5. Onnea Matleena suurista luvuista :)

  Minä tulin muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran muistaakseni juurikin noiden tuplalapasten ohjeen vuoksi ja heti jäin koukkuun. Ilolla aina seuraan uusia postauksiasi, vaikka minullakin tuo kommentointi on nykyään jäänyt hyvinkin vähälle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpura, kiitos! :) Kommentointi tahtoo monilla muullakin jäädä aika vähiin, mm. minulla. ;) Mutta edes silloin tällöin saatu kommentti ilahduttaa.

   Poista
 6. Sytomyssyt toivat blogiisi. Tanssi, Äkäslompolo ja kaikenlaiset käsityöt; mutkatonta ja kivaa seurata sinun tarinoitasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daisy, tanssi ja Äkäslompolo taitavat vain aika harvoin päästä esille. Mutta on kiva kuulla, että ne kiinnostavat myös lukijoitani. :)

   Poista
 7. Muistaakseni neuleohjeet oli se syy minkä takia olen seuraillut blogiasi, mutta muutenkin on mukava lukea kuulumisia just näistä hyvistä asioista ja kampanjoista joissa olet mukana, muistaakseni se oli asia joka sai minut toissa keväänä tekemään sytomyssyjä yhteen kampanjaan näillä seuduilla KYSille.
  Jatka vain samaan malliin, kyllä meitä lukijoita löytyy:)

  VastaaPoista
 8. Hei Matleena. Olen seurannut blogiasi tämän vuoden alusta, löysin Sinut muistaakseni sytomyssyjen perusteella ja lähetin Sinulle sähköpostiakin tämän myssyasian takia.
  Kiitoksia Matleena blogistasi, lukijamääräsi kertoo suuresta mielenkiinnosta käsitöitäsi ja tekemisiäsi kohtaan:) Onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomontupa, oikein hyvin muistan s-postien vaihtomme. :) Kiitos toivotuksista!

   Poista
 9. Useamman vuoden olen seurannut blogiasi. Aina ei tule kommentoitua. Tuplalapaset on vieläkin opettelematta. Vakaasti olen ensi talven aikana päättänyt vihdoinkin yrittää. Tytär bongasi kerran blogistasi pöllölapasten mallin ja nekin tais olla tuplat :D Ohjeita katsastelen ja blogiasi on muutenkin viihdyttävää lueskella.
  Hurja kävijämäärä mittarissa, eikä suotta. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MammMyy, kiitos! :) Kiva kuulla, että tuplia aiot tehdä. Pöllölapasia "tuplana" muuten tein ainakin viime syksynä.

   Poista
 10. Vuosia olen jo seurannut blogiasi Blogilistan kautta. Miten pitkään, kuka tietää? Harmillista ettei blogilistassa ole tietoa milloin on jonkin blogin seuraamiensa blogien joukkoon liittänyt. Ennen blogilistan löytämistä minulla oli seuraamani blogit suosikeissa, olisinko silloin jo lukenut blogiasi? Harvoin tulen kommentoineeksi. Tuplalapasten ohjeesi minulta löytyy printtinä kansiosta, kun sen joskus useampi vuosi sitten tulostin neuloessani tuplalapaset. Nyt ajatellen mikä blogissasi minua erityisesti kiinnostaa/viehättää? Luonnollisesti käsityöt itsekin käsitöitä harrastavana, sytomyssyasia sekä satunnaiset vaunuilu jutustelut. Tosin taloudestamme asuntovaunu myytiin pois alkuvuodesta, eikä ainakaan toistaiseksi ole toista hankittu. Kiitokset siis kiinnostavasta, informatiivisesta ja viehättävästä blogista jonka meille luettavaksi ja katseltavaksi tarjoat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megi, kiitos kivan seikkaperäisestä kommentistasi! :) Oletko muuten kaivannut asuntovaunua ja vaunuilua tänä aikana, jonka olette olleet ilman sellaista. Mehän emme liiku vaunun kanssa paljon muuten kuin Äkäslompolon reissut, mutta emme halua siitä luopuakaan.

   Poista
  2. Matleena, Vaunu meillä kerkesi olemaan viitisen vuotta. Vaunu oli ympäri vuoden kausipaikalla ensin Kuninkaanlähteellä Kankaanpäässä ja sitten Maisansalossa Tampereella, koska kotona vaunulle ei ollut säilytysmahdollisuutta. Vaunulla tuli vietettyä aikaa ympäri vuoden. Reissuun vaunun kanssa lähtettiin lähinnä kesälomilla, mutta muistan että pääsiäistä on vietetty vaunussa mm. Yyterissä ja Riihimäellä. Tänä kesänä kaipasin vaunua, koska reissattua tuli vähän ja loman viettäminen kotiympyröissä ei paljon normaali arjesta poikkea omalla kohdallani.

   Poista
 11. Tänä kesänä aloin seuraamaan blogiasi, eksyin tänne haeskellessani myssyjen ohjeita. Niitä löytyi, en vielä ole aloittanut neulomaan, mutta kohta :) Käsityöt ja niiden ohjeet saivat minut jäämään lukijaksi ja on mukava muutenkin seurailla kuulumisia. Onnea huikeasta vierailijoiden määrästä! Kiitos blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, kiva, kun löysit tänne ja olet viihtynytkin! :)

   Poista
 12. Blogiasi olen seuraillut vuosia ja näiden vuosien aikana tästä on tullut tavallaan kuin mieluinen kyläpaikka, jossa on mukavaa viivähtää. Onnea vain suuresta kävijämäärästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, kiitos sinulle, olet niin ahkera kommentoija! :)

   Poista
 13. Olen seuraillut blogiasi reilun vuoden, koska päivittelet aktiivisesti mielenkiintoisia juttuja ja kauniita käsitöitä. Ohjevinkkejäkin täältä tulee haettua - tuplalapasetkin opettelin viime talvena tekemään :) Kiitos siis hienosta blogista ja inspiroivista lukuhetkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aui, kiitos sinulle kommentista ja vierailuistasi! :)

   Poista
 14. Onnea hurjan kävijämäärän vuoksi ! Vakikävijä taidan jo nykyään olla, käyn lähes päivittäin lukemassa uusimmat kuulumiset. Kirjoitat mukavasti ja teet kauniita käsitöitä, joita aika usein kommentoinkin. Eka kerran olen vieraillut sivuillasi jokunen vuosi sitten, taisi olla sytomyssyjen vuoksi.

  Mehän olemme kerran nähneetkin, muutama vuosi sitten Oulun käsityömessuilla - muistatko ? t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija (Anonyymi), minulla on vain hatara muistikuva tapaamisestamme, oli kai vuoden 2010 messut, jolloin olimme esittelemässä sytomyssyilyä. Enkä kyllä tunnista sinua, jos tulet vastaan. Tunnistaisitko sinä? Tule juttusille, jos tunnistat. :)

   Poista
 15. Komeat lukemat! Onnittelut mukavalle blogille.

  VastaaPoista
 16. Onnittelut ahkeralle bloggaajalle.

  VastaaPoista
 17. Hei!

  Olen lukenut blogiasi vuoden 2012 alusta saakka. Sytomyssyt toivat minut silloin sivuillesi, mutta kiinnostuin muutenkin lukemaan ja niin minusta tuli vakiokävijä näillä sivuilla. Ihailen käsitöitäsi ja muistakin asioista on mukava lukea. Oma käsityöharrastukseni alkoi elpyä sytomyssyilyn ansiosta. Olen tehnyt muitakin hyväntekeväisyyskäsitöitä ja toki jonkin verran neuleita myös omaan käyttöön. Kiitos mukavasta blogistasi!

  Terveisin Leena Salosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena Salosta, minusta on kiva kuulla, että olen saanut olla elvyttämässä sinun käsityöharrastustasi, sillä ei kai parempaa harrastusta voi ollakaan. ;) Kivaa on myös kuulla, että viihdyt juttujeni parissa. :)

   Poista
 18. Minä tänne eksyä tupsahdin silloin kun mania iski. Neuloosi siis. Ei se ole hellittänyt yhtään ja siitä saan varmasti kiittää osaksi myös sinun upeita töitäsi. Aina iskee himo tehdä sitä ja tätä ja totakin vielä kun täällä käy :)

  Kaiken muun lisäksi hyväntekeväisyys on niin ihana asia <3 Arvostan suuresti panostasi muiden hyväksi <3

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkimamma, onpa kiva, että oeln ollut osallisena johdattelemassa sinua tämän ihanan harrastuksen pariin. ;) Kiitos sinulle, kun arvostat panostani hyvätekeväisyyteen. :)

   Poista
 19. Onnittelut suuresta kävijämäärästä! Nyt on ehtinyt kuvan oton jälkeen käydä jo tuhat vierasta!
  Käväisin keskiviikkona niin kiireellä, etten ehtinyt mitään kirjoittaa.
  Olen aika kauan ollut vakivieras, vaikken aina jätä merkkiä. Olet blogilistallani ja näen, koska on tullut uusi postaus. Olen sitten pika pikaa sinulla vierailulla, niinkuin ystävän luona käydään, ilman suurempaa asiaa, katsomassa mitä kuuluu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, kauanhan me olemme toistemme luona poikkeilleet ja aika usein jotain sentään kommentoineetkin. Ja noinhan se pitää ollakin, kuten viimeisessä lauseessasi sanot. :) Kiitos sinulle blogiystävyydestäsi!

   Poista
 20. Ihailen ahkeruuttasi, käyn lukemassa n. pari kertaa kuussa. Kudon itsekin, mutta tahti on huomattavasti hitaampi, kuin sinulla. Nuo Fredrika-sukat taistelin tehdyksi pari kertaa ja työläät olivat, lopputulos hieno toki. Sinulla on mukava tyyli kirjoittaa, kiitos siitä.

  terv Vanamo

  VastaaPoista
 21. Vanamo, kiitos! :) Tässä harrastuksessa saakin jokainen tehdä ihaan omaan tahtiinsa. Minäkin teen toisinaan enemmä ja sitten taas vähemmän ilman näkyvää syytä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.