Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Afrikankukkanen Lompolon rannalle


Nopeasti talvi muuttuu kevääksi ja lumeta alkavat sulaa. Tänään on ollut pilvinen ja sumuinen päivä, aamusta sateli vetistä luntakin tänne Äkäslompoloon. Niinpä kävelytiet ja pihat ovat sohjoisia ja hiihtoladut melko pehmeitä, mutta toki vielä hiihdettävässä kunnossa. Tämän harmaan päivän piristykseksi esittelenkin kauniin afrikankukkasen, jonka tosin kuvasin jo eilen.Graffitipuu Äkäslompolon rannalla. Ensiksi koivua pääsi koristamaan Norsumamman norsugraffiti, jota ilahduttamaan minä laitoin vuosi sitten ensimmäisen graffitikukkaseni. Ja nyt kukkia on jo kaksi. 

Norsujakin alueellamme on kaksi, sillä löysin toisenkin norsun hiukan kauempana olevasta koivusta. Sekin on ilmiselvästi Norssumamman käsialaa, niin samalta näytti. Graffitini valmistui jo maaliskuun alussa ensimmäisellä käynnillämme tänne. Paikalleen tämä pääsi siis vasta eilen, kun puun vieressä oleva vaunupaikka oli vapautunut ja minä saatoin mennä puun luo häiritsemättä vaunun asukkaita. Afrikankukkaan yritin saaada Saamen lipun värit, mutta mukana olleissa langoista ei löytynyt oikein sopivia, varsinkin tuo vihreä on aivan liian tummaa eikä edes erotu kuvassa tuolta sinisen ja punaisen välistä.  Mutta kukkanen se on kuitenkin.


7 kommenttia:

 1. Lompolossa 'kasvaa' eksoottisia Afrikankukkia, yllättävää! Hauskan näköisiä graffitteja. Tutustuin myös 'norsumamman, graffitteihin.
  Kiitos Matleena 'Ellin' pipo-ohjeestasi. Nyt osaan tehdä kaksi minulle uutta neulejuttua, virkkausaloituksen ja päättelyn kolmella puikolla. Ensimmäinen piponi on itselle tehty villalankapipo, seuraavat ovatkin sitten 'syto'myssyjä.
  Mukavia lomailmoja ja -hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kankuritar, se kai tuo ilmastonmuutos tuo Afrikan kukkia tänne Lappiinkin! :D Kiva kuulla, että "Elli" on valmis ja uudet jutut selätetty. :) Nyt vaan odottelen kuvaa myssystä.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja graffitteja olet laittanut:) Varmasti piristää ohikulkijaakin.

  VastaaPoista
 4. Iloisenväriset afrikankukat sopivat mainiosti elefantin kaveriksi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, jospa norsu olisikin afrikannorsu. ;)

   Poista
 5. Kiva että on norsut vielä tallella ..lisää ilmestyy heti kun taas matkaan lähdetään ...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.