Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Tauti iski

Enpä muista, milloin on edellisen kerran käynyt niin, etten kahteen päivään olisi koskenutkaan käsitöihin. Ehkä niin tapahtui kahdeksan vuotta sitten, jolloin muutimme nykyiseen kotiimme. Nyt ei muutettu eikä muutenkaan kuljeskeltu, mutta minä olen ollut flunssan kourissa. Minä en kovin herkästi sairastu flunssaan, mutta nyt kävi niin.


Jo reilu viikko sitten ensimmäiset oireet alkoivat, mutta vasta sunnuintaina tauti kaatoi minut vuoteeseen, kolmeksi päiväksi. Eikä vielä tänäänkään tunnu voimia olevan. Eilen kuitenkin makaaminen tuntui niin pitkästyttävältä, että otin lankapussin ja virkkuukoukun seurakseni ja lopputuloksen näet kuvassa. Mitä niistä on tulossa, sitä en tiedä itsekään vielä, aika saa näyttää. 

Ei minulla muuta, aikani kuluksi vaan tulin tämän kertomaan.


14 kommenttia:

 1. Toivottavasti tauti helpottaa pian. Voihan sitä tietysti noinkin sairastaa :)

  VastaaPoista
 2. Täällä on kanssa pidetty sairastupaa, nyt kun jyllää oksennustauti kovasti ja sehän se iski meilleki. Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Paranemisia! Ja hyvältähän tuo jo näyttää, kun sait tuollaisen määrän kukkia tehtyä.

  VastaaPoista
 4. Tule terveeksi, palaa voimat sinuun ja kohta aurinko polttaa taudin pois ♥

  VastaaPoista
 5. Nyt olet ollut tosi sairas kun ei neulominenkaan ole maittanut. Taidat olla jo onneksi paranemaan päin kun lanka on taas tarttunut hyppysiin =)

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista sinulle! Lepää ja juo nestettä, niitä keho kaipaa ja niillä toipuu. Paranemisesta tosin kertoo, että sait jo koukun tuottamaan kaunista jälkeä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paranemistoivotuksista jokaiselle kommentoijalle! :) Eiköhän se tästä toipuminen ala edetä, kun jaksoin jo istua nukkumatta liki 400km autossa, kun kotiin ajeltiin. Sukankudin tosin pysyi visusti kässäpussissa jalkojeni vieressä. ;)

  VastaaPoista
 8. Miulla oli varmaan sama tauti kuukausi sitten, jolloin olin niin kipeä, etten pystynyt enkä edes halunnut neuloa. Siitä tietää että on oikeasti kipeä. Paranemisia siulle!

  VastaaPoista
 9. Päivikki, on lohdullista kuulla, että muillakin on ollut yhtä rankkaa kuin itsellä. Onneksi jokainen päivä on edellistä helpompi, joten toivoa on paranemisestakin. :) Ja mikä tärkeintä, käsityöt maistuvat taas! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.