Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Lokakuun raportti


Mitähän minä lienen tehnyt lokakuussa, kun käsityöt ainakin ovat jääneet kovin vähäksi. Mutta raportoitavahan se on se vähäkin, kun kerran olen sen tavan itselleni ottanut.Sukkia valmistui viisi paria, joista kahdet kovin pieniä:
 3.10. Saagat-sukat koko 38-39, Nallea 80 g
10.10. Cauchy-sukat koko 46, Jannea 160 g
22-24.10 vauvasukat x 2, Maijaa 55 g
26.10. Anelmaiset koko 36-37, Jannea, Nallea ja Viking Auroora 190 g
Ja yksi myssy:
27.10. perusmyssy,  nimetön paksu lanka 75 g.

 Ja siinä ne olivatkin. En muista, milloin olen näin vähän käsitöitä tehnyt. Vuosia siitä varmaan on. En tiedä, mistä moinen johtuu, ei ole mitään erityistä syytä. Eikä käsityöt ole tympineetkään. Enköhän minä palaa ruotuun ja jatka entiseen tahtiin taas, niin luulen.

Kuukauden langankulutuksen yhteismäärä on vaivaiset 560 g. Uutta lankaa ostin 750 g, siis enemmän kuin kulutin. Tämän vuoden aikana on lankavarastoni vähentynyt yhteensä 5695 g.
4 kommenttia:

 1. No jopas jotakin, todellakin vähän neuleita sulla nyt on. Hyvähän se on joskus vähän tahtia hiljentää. Lokakuu oli vielä kaunis ja lämminkin niin ehkä olet ulkoillut ja puuhaillut muuta mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, meillä lokakuu oli kovin sumuinen ja samea eikä houkutellut ulkoiluun. Mutta marraskuu on ainakin alkanut ihanissa aurinkoisissa päivissä ja tuonut pakkasiakin, joten ulkoilukin voisi houkutella paremmin. Jähtäväksi jää, miten nyt käy käsitöiden määrälle. :D Fiiliksen mukaan mennään edelleen. :)

   Poista
 2. Kivoja käsitöitä sinuksi vähän mutta monen mielestä kumminkin paljon. Kiva pitkävärtiset, Anelmaisetkin siellä joukossa. Ei ole tullut niitä koskaan tehtyä niitä .. vaikka aikeissa on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, kiva noita Anelmaisia oli tosiaan tehdä vaikka en oma-aloitteisesti siihen ryhtynytkään, joten vpin suositella niiden tekoa kaikille kiinnostuneille, kuten sinullekin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.