Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 2. toukokuuta 2020

Sydänpuusukat


Ilokseni alkoi täällä syntymään sukkia. Nyt jo toiset valmiina parin kuukauden tauon jälkeen. En vielä kuitenkaan uskalla kutoa yhteen kyytiin niin pitkää aikaa kuin ennen tein, vaan pidän useammin ja pidempiä taukoja. Eihän minulla ole näiden kanssa kiire ja haluan varmistaa, että saisin niveleni kuntoon.

Olen ihaillut jo jonkin aikaa Hilpan sukkamalleja. Niitä on useita ja niistä monet miellyttävät minua. Joitakin olen jo aiemminkin tehnyt ja suunnitelmissa on tehdä lisääkin. Ohjeet ovat selkeitä ja huolellisesti tehtyjä, kiitos Hilppa niistä!Nyt valmistui Sydänpuusukat kokoa 39, varren korkeus 15,5 cm kantalapun yläreunasta mitattuna 
Ohje  (suomenkielinen, maksuton) löytyy täältä
Langat Novitan 7 Veljestä, menekki yhteensä 107 g, josta sinistä 84 g ja mustaa 23 g
Puikot 3.5 mm

Muuten mentiin ohjeen (silmukkamäärät ja kerrokset) mukaan, mutta kärkivaennukset aloitin jo kaavion 2 kerroksella 43, ettei sukista tulisi kovin isot. Ovatkin just sopivat omiin 39-numeroisiin jalkoihini, vaikka eivät itselleni jääkään.

  
 Lankojen värit valitsin itse lankalaatikostani, mutta enää en ole yhdistelmään oikein tyytyväinen. Nyt korvaisin tuon mustan jollain muulla värillä, muta tällaiset ne nyt ovat.Kevät etenee hiljalleen vaikka aika koleaa onkin. Lumista on kuitenkin enää jäljellä vain peltikatoilta tippuneiden kasojen pohjat ja pihatyöt on aloitettu. Mies on nimittäin haravoinut tänään nurmikoita ja puhdistanut vesikourut. Siis enteitä kesästä! 4 kommenttia:

 1. Kivat sydänpuusukat olet tehnyt :) Iloista toukokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinne Tähtienkotiin! Ja hyvää kevään jatkoa! :)

   Poista
 2. Hienot sukat ja kiva, että pystyt taas kutomaan :)
  Minulla on yhdet kirjolapaset ollut nyt pitemmän aikaa tekeillä, mutta kun luultavasti joudun purkamaan ekan lapasen, niin ei niin innosta jatkamaan. Ehkä sitten viikon päästä alkavalla lomaviikolla saisin jatkettua niitä. Onneksi niillä ei ole mitään kiirettä.

  VastaaPoista
 3. Virpi, onpa harmi, että lapasenteko kangertelee tällä kertaa. Mutta sinnikkäästi vaan jatkat, kunhan sopiva fiilis tulee.👍😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.