Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 16. huhtikuuta 2021

Raitoja ja siksakkia

Vielä yhdet sukat näytille ja sitten seuraavalla kerralla jo jotain muuta. Alkoi nimittäin tuntumaan, että sukkien teossa voisi pitää hiukan taukoa. En minä varsinaisesti ole kyllästynyt niihin, mutta vaihteeksi voisin tehdä jotain muuta.


Muutama päivä sitten syntyivät tällaiset raitoja ja siksakkia sisätävät sukat kokoa 39, varsi 19 cm kantapään yläreunasta mitattuna. 

 Langat Gjestal Jannea, menekki yhteensä 118 g, jota tikutin 3.5 mm:n puikoilla. Silmukkamäärää en enää muista.


Idean näihin sain JonSukkien SikSakeista, joiden ohjetta minulla ei ole. Kuvaa katsomalla mentiin. Enkä edes yrittänyt tehdä samanlaisia vaan samantapaiset ja matalampi vartiset. Mielestäni onnistuin ihan hyvin. 

Voi melkein sanoa, että olen hurahtanut erilaisiin JonSukkiin. Niitähän on monia erilaisa malleja niin sukkiin kuin muihinkin vaatteisiin. FB:n Villasukkarakkautta by Jonna -ryhmässä on liki 40000 jäsentä ja joka päivä siellä esitellään useita uusia neuleita. Kuvia niistä on kiva ihailla ja sen lisäksi ne houkuttavat ainakin minua tekemään samanlaisia. Joukkosielu kai olen. 


Mutta nyt siis aion välillä tehdä muuta, kuten jo totesinkin. Aamulla ruokaostoksilla lähimarketissa käydessäni ostin takoitukseen sopivaa puuvillalankaa muutaman kerän. Arvaatko mitä näistä tulee? 😉4 kommenttia:

 1. Aurinkoa sinunkin kevääseen. Kauniit sukat oletkin tikuttanut. Minä puikottelen toisia JonSukkia ja Jonnan Toivonsäteet- sukat sain joku aika sitten tehtyä lapsenlapselleni.
  Älähän huoli,kohta saan ne blogattua tuonne neulemaailmaani."Bloggausinspis" on näyttänyt heräilyn merkkejä,taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aila-Riitta, kyllä minä maltan odottaa vaikka koko ajan kihelmöi mielessäni, että pääsen näkemään mitä ihanuuksia olet tehnyt. 😃

   Poista
 2. Kivat sukat Jonnan mallilla. Jokin näissä sukissa viehättää. Olen useammat neulonut. Puuvillalangoista varmaan on tulossa myssyjä lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, aika monet sukat olen minäkin Jonnan malleja mukaillen tehnyt ja edelleen ne kiinnostavat ja houkuttavat.
   Ja oikein arvasit, myssyjähän noista langoista on tulossa. 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.