Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Minäkö kaksijakoinen...

Teinhän sitten minäkin taas testin, nim. Marjan blogissa esitellyn leikillisen (vai totista tottako olevan!) luonnetestin. Ja tuloksen mukaan olen kai kaksijakoinen luonne! :-D

A) Muumipappa Muistutat eniten vakaata ja vastuuntuntoista Muumipappaa. Perhe ja lapset ovat sinulle hyvin tärkeitä, mutta luonteesi vaatii myös omaa rauhaa. Tarvitset aikaa itsellesi ja paikan, jossa voit olla yksin ja tehdä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Olet taiteellinen luonne ja sinulla on aina meneillään jonkin luova projekti. Mutta aivan kuten Muumipappa, sinäkin ajaudut toisinaan umpikujaan ja sinusta tuntuu ettei työsi tahdo edetä. Syvennyt usein omiin ajatuksiisi, mutta jaat mietteitäsi ja tarinoitasi mielellään myös muiden kanssa.
B) MuumipeikkoMuumilaakson asukeista muistutat eniten itse Muumipeikkoa. Perhe ja ystävät ovat sinulle hyvin tärkeitä. Vapaa-aikasi vietät mieluiten juuri ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa. Sinulla on paljon ystäviä, mutta kaikkein eniten nautit rauhallisista hetkistä parhaan ystäväsi kanssa. Olet hyvä ystävä ja uskallat näyttää kaipaavasi lähimmäisiäsi. Olet melko vaatimaton, etkä aseta itsellesi suuria paineita esimerkiksi asumismuodon tai ulkonäönkään suhteen. Olet luonteeltasi melko rauhallinen, päätöstentekotilanteessa harkitset rauhassa vaihtoehtoja, jotta pystyt tekemään oikean ratkaisun.


Mutta nyt on vihdoin kaunis ja lämmin ilma, joten enemmittä puheitta lähden nautiskelemaan siitä ja palaan muihin asioihin joskus myöhemmin.


Aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Matleena "Kastehelmi"-kommentistasi.- Nyt on pakko myöntää,että tätä mummua on puraissut Dotee Doll-kärpänen.Yksi tosin vasta valmiina,mutta uutta syntymässä.Saahan sitä mummuakin senverran lapsettaa...- Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Tuotapa testiä täytyy minunkin käydä tekemässä:). Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.