Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 19. heinäkuuta 2008

PIF

PIF
Palagan blogista sain tällaisen: Lupaan pistellä jonkin mukavan ristipiston kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin.

Koska en kovin paljon ristipistoile niin lupaan joko ristipistoilla tai muuten kirjoa tai virkata tai ommella tai neuloa kolmelle ensimmäiselle. Jos olet kolmen ensimmäisen joukossa, laita myös osoitetietosi meilina aikkara08(at)gmail.com

Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana. Kuitenkin viimeistään heinäkuussa 2009.

Anna hyvän kiertää edelleen omassa blogissasi. (voit toki antaa hyvän kiertää vaikka neule-, virkkaus-, ompelu- tai askarteluaiheella)

Kolme ensimmäistä:
1. Marleena
2. Elina
3. Laura

25.7 Edit: Elina (anonyymi) on ilmoittautunut PIF-listalle halukkaaksi. Jossakin blogissa phdittiin voiko blogiton osallistua PIF:iin ja tultiin siihen tulokseen, että "voi kai". Jatkaahan hän ei voi kiertoa, mutta kai minä voin omassa blogissani hyväksyä anonyyminkin listalleni, varsinkin kun noita halukkaita blogillisia ei tunnu ilmaantuvan. Siispä Elina, ilmoita yhteystietosi, niin tulet saamaan jossakin vaiheessa jotain pientä, kuten yllä olen luvannut. Sähköpostiosoitteeni löydät oikeasta reunasta esittelyn lopusta.

Kolmas sija on vielä vapaa, koska toinen kommentoijani ei halua osallistua tähän, siis yksi halukas voi vielä ilmottautua

31.7 Edit: Nyt on kolmaskin sija täyttynyt, kiitos siitä Lauralle!

5 kommenttia:

 1. Hei! Taisin ehtiä ensimmäiseksi! Jotain hyötyä voi olla kun yöaikaan seikkailee näissä blogeissa.Kiva tämmöinen kisa, kuka ehtii palkinnoille!Monesti on pitänyt kommentoida, mutta aina vaan jää.Joka päivä kyllä käyn kurkkimassa, mitä teille kuuluu! En oikein kunnolla pääse omassa blogissani vauhtiin, mutta eiköhän pikkuhiljaa. Voi olla, että ens viikonvaihteessa nähdään, jos ootte kotona. Ilmeisesti lähdetään silloin eteläiseen Suomeen!

  VastaaPoista
 2. Kysyit tuliko miehelle nyt hyvä kalansaalis? Tuli,mutta ei sellaisia niin suuria haukia,vaan keskimäärin 1,5-2kg. Ihan sopivia syötäväksi. Vaikka mä nyt sulle tänne kommentoi,niin mä en taida osallistua tuohon "anna hyvän kiertää" PIF-juttuun,koska mä olen itse niin laiska jatkamaan noita:)Oma vaivansa ja kun mulla on jo nyt niin paljon ystäviä joille teen kaikenlaista ja tätä omaakin perhekuntaa jo 20 henkeä! Puoliso,viisi lasta,kolme miniää,kaksi vävyä,8 lastenlasta ja yhdeksättä odotetaan!!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Tässä sulle kolmas! Ois se kiva joskus jotain saada, mulla kun toi arpa onnikaan ei ikinä suosi!

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Onkos tämä nyt niin, että kolmas sija on vielä vapaa? Minulla ei ole käsityöaiheista blogia, mutta kait sitä voi jotain muutakin hyvää laittaa kiertämään - vaikka jotain tanskalaista?

  VastaaPoista
 5. Hei Laura! Kyllä kolmas sija on vapaana ja mielestäni hyvää voi kierrättää muutenkin kuin käsityömaailmassa (eikä ohjeissa rajata mitenkään), joten tervetuloa mukaan! Ilmoittelepa yhteystietosi, niin täytän lupaukseni luvatussa ajassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.