Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 29. elokuuta 2008

Enää kolme yötä...

Vielä viime viikolla tuntui, että sukkasadon alkuun on pitkä aika. Mutta nyt tuntuukin jo, että kohtahan se on. Enää kolme yötä! ;) Pariin päivään en ole kutonut mitään, suunnitellut vain jonkun aloittamista välityöksi. Selviä vieroitusoireita on ilmennyt, esim. kuljen rauhattomana ympäriinsä enkä osaa tarttua oikein mihinkään toimeen.

Tänään kuitenkin pääsin hiplailemaan uusia lankoja. Euromarket ilmoitti 7veikkaa edulliseen hintaan 2,95/kerä, siispä suunnistin sinne vallankin, kun minulta on tilattu nimenomaan siitä kudottuja sukkia tälle syksylle. Kaikki värit eivät olleet tarjoushinnalla, mutta ihan kelpovärejä niissä oli. Kuvassa uudet lankani ovat valloittaneet mielituolini. Oli siellä Euromarketissa muuten muitakin Novitan lankoja ale-hinnalla, niistä otin mukaani vain tuon tummansinisen Woolin (kuvassa etualalla).

Tänään pitäisi jatkaa ompeluharjoituksia, kun eilinen päivä hurahti ihan huomaamatta kauppoja kierrellessä. Ja ilta sitten kului seurustelun merkeissä.

4 kommenttia:

 1. Ihan kivoja värejähän olet löytänyt:)Minä tykkään siitä tumman lilasta vai mikäs sille värille oliskaan nimi?!
  Varsin laskin paljonko on tullut langoillesi hintaa ja mielestäni jäi vielä ihan kelpo summa vaikka olivatkin alessa :(

  VastaaPoista
 2. Tupuna: Tuossa on yksi kerä sitä tummaa lilaa, se vain ei näy kunnolla tuolta takaa.
  Maksoihan se kasa, mutta kun ostin ruokaakin, niin se meni siinä sivussa melkein huomaamatta. ;D

  VastaaPoista
 3. Ai ei kaikki värit tarjouksessa. Kyllä täällä euromarketissa mistä minä noita olen ostanut, niin kaikki värit oli tarjouksessa 2.95. Siis ihan kaikki. uutuudetkin!

  VastaaPoista
 4. Marelo: Täällä kyllä oli rajattu vain osa tarjoukseen. Ale-langat oli siirretty erilleen ja siinä vielä luettelo, mitkä värit on alessa. Jaa-a, mutta eipä tullut katsottua hinnantarkistuspisteessä niiden hyllyssä olevien hintaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.