Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 28. marraskuuta 2008

Saa avata vasta jouluna!

Talvisen näköistä, mutta loskaista säätä täällä pohjoisessakin. Meiltä ei ole vielä lumi sulanut pois, niin kuin se tuolla etelämpänä kuuluu tehneen. Mutta +asteilla on tänään oltu ja märkää sohjoa on kaikkialla. Pilvistä ja harmaata muuten, mutta iltapäivällä pilvet rakoilivat vähän ja saatiin hetken aikaa ihailla iltaruskoa.

Tällainen näkymä ilahdutti silmiämme olohuoneen ikkunasta katsoessa ja


hetken kuluttua tällainen. Sitten punerrus heikkeni ja häipyi pian pois. Tunnin kuluttua satoikin jo taas räntää.Posti toi minulle pakettikortin ja minähän kipitin tietenkin kiireesti postiin. Kyllä minä tätä pakettia tiesin odottaa, kun olin saanut ennakkovaroituksen Kirsiltä. Taannoin minä liityin Joulumuorin yllätys-vaihtoon ja sain siinä parikseni Kirsin.


Nyt siis Kirsi oli lähettänyt minulle yllätykseni.

Kaunis paketti päältäkin päin, ihania omenia ympäriinsä. Omenat ovat muuten minun mielihedelmiä, varsinkin kotimaiset omenat. *Nam*


Mutta hiukan pahan oli Kirsi kirjoittanut lisätietoihin! Saa avata vasta jouluna! Voi ei, pitääkö minun malttaa sinne asti, vielä melkein kuukausi. No nyt pantiin minutkin koetukselle. Muistui elävästi mieleen, miten koetin aikoinaan opettaa lapsille malttia odottamiseen. Kyllä minunkin pitää malttaa, siis varmaan maltan. Tai ainakin ehkä. Jospa minä panen tämän jonnekin piiloon ja unohdan sinne.


Kiitos Kirsi! Sinä nyt kyllä saat odottaa pakettiasi vielä jonkun aikaa, mutta eipä sitten tarvitse niin pitkään hiplata pakettia, jota ei saa avata. ;D
On täällä jotain valmistunutkin, nimittäin sydänkävyn lapaset. Nämä ovat tyttäreni työkaverin tilaamat ja toimeksianto oli: hempeät lapaset ja sukat 6-vuotiaalle tytölle. Eikö sydänkäpy olekin tarpeeksi hempeä! Sukkia ei ole vielä aloitettukaan, joten niitä saatte odottaan jonkun aikaa.
Malli kuvio Sydänkävyn rannekkeista, muuten tavanomainen lapanen
Lanka Novitan Nalle, kulutus n. 40 g
Puikot 2.5 mm, silmukoita 44

Tumpputupaanhan ne menevät niin nuo sydänkävyn lapaset kuin valmistumassa olevat hahtuvalapasetkin. Tytär on toivonut uusia hahtuvalapasia, joihin lankakin on ollut ostettuna jo yli kuukauden. Eilen sain ne lopulta puikoille ja nyt ne on tuolla kuivumassa.

Tässä hahtuvat mittanauhan kanssa ennen pesua. Näistä kerron vähän lisää huomenissa, kunhan ovat kuivaneetkin.

8 kommenttia:

 1. Joskus taivas on noin kaunis! Minä aina katselen taivasta ja ihmettelen mitenpaljon värisävyjä voi taivaaltakin löytyä!
  Kauniit,ihanaiset on nuo tyttösen lapaset,tosi söpöt!

  VastaaPoista
 2. Ihanan taivaan olet saanut vangittua kameraasi.<3 Lapaset ovat suloiset ja malta vaan tuon pakettisi kanssa..sitten on mukavaa se aattona avata.:)

  Jännittävää joulunodotusta;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis taivas:)
  Ihanan näköinen joulupaketti ja ei saa kurkkia :)
  Lapaset ovat oikein kivan näköiset ja huomenna kurkitaan toisia.

  VastaaPoista
 4. Voi miten taitava oletkaan! Itse otan lankani ja puikkoni Siperiaan ja yritän saada siellä aikaiseksi jotain, lähinnä siis opettelen. Mutta siellä saattaa olla aikaa, tai sitten ei.

  Terv Eeva (siperiassa.vuodatus.net)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten söpöt vaaleanpunaiset lapaset! Tänään kokeilen muuten noita suolaisia muffinseja, joita siekin aiemmin täällä testailit. Ne sinun muffinsit oli tosiaan paljon kivemman näköset ko ne varsinaisen ohjeen mallikappaleet :)

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat ja herttaset nuo sydänkävyn lapaset! Omalekki rinsessalle häätyy kyllä tuomoset tehä :)

  VastaaPoista
 7. Piia: Minä myös tykkään noista kovasti. Teehän omallesi kans tällaiset. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.