Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tunnustus


Tunnustuksia satelee ja yksi tupsahti tännekin!

Tämä tunnustus tulee jakaa pitkäaikaisille blogituttavuuksille.


Pirena minua muisti tällä.  Kiitän syvään niiaten!  
Vuosia olemme Pirenan kanssa vierailleetkin toistemme blogeissa ja joskus meiliäkin vaihtaneet. 

Minä olen viime aikoina ollut laiska jatkamaan näitä tunnustuksia, kun useiden ohjeiden mukaan tuntuu, että blogit pitäisi jotenkin asettaa jonkinmoiseen paremmuusjärjestykseen. Ja kuten tunnettua, blogien valtavassa määrässä on paljon ihania blogeja, niin tuo tehtävä on miltei mahdoton. Enhän minä muissa vierailekaan kuin ihanissa blogeissa.  Mutta nyt taidan tehdä poikkeuksen ja kurkistaa noista vanhimmista postauksistani, ketkä siellä esiintyvistä kommentoijista ovat edelleenkin mukana kuvioissa.  

Enemmän tai vähemmän säännöllisesti poikkeilen seuraavissa blogeissa ja saan myös heiltä vastavierailuja ainakin joskus kommenteista päätellen, joten lienevät bogituttavuuksia (poimittu blogini ensimmäisen 6kk:n ajalta):

Seijasiskon käsityöblogi   (tosin silloin Seijasiskon blogi oli S:n neuleblogi)


Olkaapa niin hyvät!

Olipa muuten mielenkiintoista tutkiskella noita vanhoja postauksia  ja kommentteja niihin.  Sain todeta, että yllättävän paljon on uskollisia blogiystäviä, arkielämässä sitä ei tule edes ajatelleeksi.  Kiitos teille kaikille blogini ystäville, myös vain vähän aikaa täällä vieraille!


16 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta!
  Tämä oli oikeastaan kivaa kun tuli samalla tutkittua ketä niitä alkuaikojen kommentoijia on vielä mukana.
  Vaikka noita kaikenmaailman tunnustuksia on ihan kiva saada mutta minä en jaksa muuta kuin kiittää ja olla jatkamatta. Jos kaksikin tuntia värkkään niiden kaikkien linkkien ym. kanssa niin, niin siitä on jo hauskuus kaukana. Näitä lyhyitä voin kyllä jatkaakin, jos ei satu olemaan muuta tärkeämpää blogattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirena, minustakin oli mukava muistella ja tutkia, kenen kanssa ollaan tuttuja aivan blogini alkuajoilta. Minusta tunnusten jatkamisessa on rasittavinta se, kun pitää valita aina kiva tai ihana tms. blogi. Miten sitä niistä sadoista ihanista valitsee vain muutaman.

   Poista
 2. Kaunis kiitos sinulle Matleena! Täällä sinun blogissasi on aina ollut mukava vierailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intsu, niin minustakin sinun blogissasi!

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta Matleena! Niin se aika rientää! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepsi, aika rientää tosiaan hämmästyttävää vauhtia.

   Poista
 4. Kiitos! Muut ovatkin tuttuja mutta Titiri taitaa olla mulle tuntematon, täytyy mennä kurkistamaan.
  Käyn täällä toisinaan harvemmin ja toisinaan useammin. Mä vaihtelen mun käyntilistaa ajoittain etten jämähdä samoihin blogeihin. Oon todennu hyväksi itselleni. Mutta tietysti tässä systeemissä joku saattaa luulla, että olen vallan hylännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina, sama minulla, että vaihtelen blogeja ja varsinkin käyntitiheyttä.

   Poista
 5. Kiitos tunnustuksestasi Matleena! Minäkään en ole koskaan ollut kovin ihastunut näihin erilaisiin tunnustuksiin, koska kaikkihan me bloggaajat ollaan hyviä - jokainen omalla tavallaan, mutta tästä pitkäaikaisesta bloggaustunnuksesta olen kovin otettu. Kaikki tunnustuksen saaneet ovat "Pappi puikoissa"-blogia lukuunottamatta minullekin tuttuja. Täytyypä piipahtaa "papin pakeilla"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilli, tämä oli mielenkiintoinen juuri siksi, että tuli paneuduttua tutkimaan, kutka ovat olleet mukana jo alkuajoista alkaen. Papin pakeille siitä, jos et vielä ole käynyt! ;)

   Poista
 6. Kiitos tunnustuksesta!
  Pitkään ollaan tosiaan blogeja pidetty, niin se aika rientää. Sinä olet oikeastakin elämästä ainakin vähän tuttu, joten tottakai tykkään käydä kurkkaamassa mitä sinulle kuuluu, ihan säännöllisesti käyn postaukset lukemassa, joskus vaan on niin "kiire" ettei ehdi edes kommentoimaan.
  Tuossa listassasi oli minulle pari tuntematonta blogia, vaikka joskus käyn neuleblogien listaa läpi löytääkseni uutuuksia suosikkeihini! ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirjo-Riitta, niin ollaan naapurikuntien asukkaina. :) Minä en käy joka postausta heti katsomassa, mutta luen sitten samalla kertaa kaikki lukemattomat, mutta kaikkiin en jaksa minäkään kommentoida.
   Kiva, kun mainitstn tuon neuleblogien listan, minulla on se jäänyt viime aikoina jotenkin unholaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.