Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 20. joulukuuta 2012

Sytomyssykysely on valmis


Tulin kertomaan kaikille Lankapirtissäkin vieraileville, että nyt Seijasisko on saanut valmiiksi 

Ja voittajaksi selviytyi Bravo-myssy!


 Kuvassa jo marraskuussa tekemäni Bravo-myssy.  En yhtään ihmettele, että juuri tämä malli voitti äänestyksen. Ohjeella tekemäni kaikki (9 myssyä) ovat saaneet paljon kiitosta ja kehuja niin täällä Lankapirtissä kuin FB:ssa esim. Pipot!-sivustolla. Omasta käyttökokemuksestani tiedän sen olevan käytössäkin mukava malli.

Enempiä tuloksia kertomatta kehoitan kaikkia kiinnostuneita kurkkaamaan Seijasiskon käsityöblogiin. 


Mutta haluan tuoda kaikkien tietoon yhden kommentin, jonka Seijasisko on saanut kyseiseen postaukseen.  Siinä on kiitokset meille kaikille sytomyssyilyyn osallistuneille.  Ja näin se kuuluu:

"Hieno tutkimus.
Se, että meillä on ollut tarjottavana potilaillemme monenlaisia myssyjä on ollut meillekin erittäin hieno asia, sillä se kertoo kunnioituksesta potilaidemme yksilöllisyyttä kohtaan - ettei heidän tarvitsisi tuntea olevansa missään vain nimettömiä osia massasta tai palasia liukuhihnalla vaan oikeita, erilaisia ja suurenmoisia ihmisiä.

Kiitän lämpimästi sytostaattihoitotiimien ja syöpäpotilaiden puolesta kaikkia sytomyssyjen tekemiseen tavalla tai toisella osallistuneita hienosta työstä ja toivotan lämmintä joulunaikaa ja toivorikasta uutta vuotta!


Taina Turpeenniemi-Hujanen
kliinisen syöpätautiopin prof. Oulun Yliopisto
Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys, pj"Kiitos, Taina, kiitoksista! Vaikka sanotaan, että "kissa kiitoksella elää", niin kyllä se ainakin minun mieltäni lämmittää kovasti ja antaa varmaan uutta puhtia jatkossakin sytomyssyilyyn.

 

6 kommenttia:

 1. Bravo-myssy on ihana ja käy muillekki myssyksi ja varmasti miesten päähän ihana.

  VastaaPoista
 2. Olipa kyllä mukava yllätys saada nuo Tainan terveiset. Osastonhoitaja Irma Kinnuseltakin tuli sähköpostilla kiitosta "tutkielmasta" ja sytomyssylahjoutuksista. Kun blokkaan hyvän jouluntoivotukset blogiini jouluaattona, niin laitan samaan postaukseen vielä nämä Tainan terveiset. Ihana kutoa nyt joululahjalapasta kun ei tartte enää pohtia Sytomyssykyselyä. :) Mukavia Joulutouhuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, sinulla onkin nyt iso urakka takana päin. :)

   Poista
 3. Kivat kiitokset on tullut. Kyllä ne aina lämmittää ja kuten kirjoitit, kannustaa eteenpäin oli asia sitten mikä tahansa.
  Hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KristiinaS, leppoisaa joulunaikaa sinullekin uudessa kodossasi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.