Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sytomyssyilyä Hesarissa


Pitkästä aikaa on sytomyssyily päässyt lehtien palstoille.Helsingissä on Niina Hakonen vetänyt jo useamman vuoden sytomyssyryhmiä ja saanut toimittaa isot määrät myssyjä syöpähoitoja antaviin sairaaloihin. Hatunnoston arvoinen teko Niinalla.  (Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi)


Mutta kuten me kaikki tiedämme, sytomyssyjä tarvitaan aina vaan, niiden tarve ei taida loppua koskaan. Siksi on hyvä, että sytomyssyjen tekijät pääsevät esille julkisuudessakin kuten nytkin. Se voi saada lisää uusia myssyntekijöitä innostumaan mukaan.


nappi blogiin, kopioi omaasi =)
Jos asut Helsingin seudulla ja tunnet halua osallistua näihin Niinan vetämiin ryhmiin, niin lisätietoja löydät myös Sytomyssy HUS 2013 -blogista. 

Ja halutessasi voit toki tehdä sytomyssyjä aivan itseksesikin ja toimittaa ne suoraan sairaaloihin tai niitä vastaanottaviin keräyspaikkoihin.  Tietojahan löytyy mm. blogini Sytomyssyily-sivulta. Minä neuvon ja opastan mielelläni kaikissa sytomyssyihin liittyvissä asioissa, joten puoleeni voit kääntyä vaikkapa s-postitse (osoite esittelyn lopussa oikeassa sivupalkissa).4 kommenttia:

 1. Olipa mukava käydä lukemassa täällä hyviä sytomyssyuutisia!!:)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että myös media huomioi erilaiset hyväntekeväisyyskampanjat - se innostaa aina uusia ihmisiä mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. satunNainen Paula, siinä toivossahan sitä itsensäkin aina pyrkii saamaan johonkin julki. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.