Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 8. toukokuuta 2014

Sytomyssyjä Rovaniemelle


Talvella haastoin Marian, blogi Toisella puolen lahden,  välityksellä Auttin Käsityökahvilan naiset mukaan tekemään sytomyssyjä Lapin Keskussairaalaaan. Maanantaina keräyksen tuotto 229 myssyä ja kuusi paria villasukkia luovutettiin sairaalan syöpätautien poliklinikalle jaettavaksi syytostaattihoitoja saaville syöpäpotilaille.Kuvassa osastonhoitaja Arja Lahdenperä vastaanottamassa lahjoitusta Käsityökahvilan Irmalta ja Sylviltä.  Entisiä myssyjä olikin ollut jäljellä vain kolme, joten tarpeeseen tulivat nämäkin myssyt ja pääsivät heti käyttöön.

Tarkemmin tilaisuudesta kertoo Maria täällä blogissaan.Neljä pussillista toinen toistaan kauniimpia myssyjä. Marian blogista löytyy kuvia, joissa myssyt näkyvät paremmin.  Kannattaa poiketa katselemaan!


Omasta puolestani kiitän kaikkia keräykseen tavalla tai toisella osallistuneita, niin haasteen vastaanottamisesta kuin jokaisesta myssystä ja sukkaparistakin. Olen erityisen iloinen, että tämä porukka lupaa jatkaa sytomyssyilyä LKS:n hyväksi.  Kiitos ihanat naiset!


8 kommenttia:

 1. On hienoa kun noin paljon auttavia ihmisiä löytyy. Sairaaloille iso apu ja varmasti myös niiden saajille kiitollinen tunne, kun heitä muistetaan.
  Sinulle hyvää viikonloppua ja parempaa oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua! :)

   Poista
 2. Ihania neulojia onneksi löytyy ja ahkeria käsiä tarvitaan aina. Kauniita myssyjä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, olen samaa mieltä kanssasi. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Maria, ja minä olen iloinen mukanaolostanne! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.