Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 4. heinäkuuta 2016

KyJy n:o 4 valmis


KyJyilyni jatkuu aivan "väärässä järjestyksessä" kun kolmonen valmistui ennen nelosta! :D  Niin nyt pääsi käymään, kun siihen neloseen pitäisi ommellakin ja sen aloitus venyy. Minähän ompelen vain pakon edessä nykyään.
KyJy n:o 4 on trikookuteesta virkattu hedelmäkulho
Korkeus 7 cm  ja halkaisija 30 cm
Trikookudetta meni 210 g ja  7 mm:n koukulla mentiin

Ilman ohjetta sujui hyvin, olenhan yhden tällaisen tehnyt ennenkin. Sen tosin virkkasin kahteen kertaan, ensin tällaisena ja sitten tällaisena. Kude on samaa, joten näyttävät ainakin kuvissa samanlaisilta. Se ensimmäinen palvelee asuntovaunussamme ja tämä toinen pääsee mökille samaan tarkoitukseen.Vilautanpa vielä kuvaa pionipenkistäni, jossa on taas lupaavasti nuppuja, mutta vasta pari ensimmäistä avautumassa. Nämähän ovat oikeastaan ainoat perennat, jotka olen saanut kunnolla menestymään tässä talossa asuessamme. Täytyy kyllä myöntää, että ainakin osaksi syy on minun itseni, kun en viitsi juurikaan niitä hoitaa. Saavat olla mielensä mukaan ja kukkia tai olla kukkimatta. Ja yleensä kukinta on aika niukka paitsi siis pioneissa. Ja arvaat varmaan, että pionien kukintaa sitten odotankin. Nytkin olen käynyt päivittäin niitä tutkiskelemssa. Vielä saan odottaa kukinnan huippua.


5 kommenttia:

 1. Mulla on kaksi ton näköistä koppaa kuin sulla. Mä käytän käsityökorina, ne on käteviä.

  VastaaPoista
 2. Kiva kulho! Meillä ovat pionit jo lähes kukkineet. Viimeisimmästäkin taitaa sade hakata kukat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne, Tuija, Marjut ja Seijasisko! :)

  VastaaPoista
 4. Oi oi, pionit on todella kauniita ja tykkään niistä kovasti, varsinkin tuoksuvista. Ostin kaksi juhannustani koristamaan mutta niissä ei ollut tuoksua lainkaan, eli petyin valtavasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.