Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Tico ticosta


Kesä näyttää tulevan tänä vuonna kovin hitaasti. On viileätä ja sateista, vaikka väliin paistaa aurinkokin. Hetki sitten tuli rakeita maan valkoiseksi. Mutta uskon, että ennen kesäkuun alkua saadaan lämpimiäkin päiviä. Tällaisella säällä on kiva apu ranteenlämmittijät, joita viime viikolla tein kahdet


Vasemmalla olevat kämmekkäät ovat isot miehiseen käteen passelit
Oikealla olevat ovat puolestaan naisten kokoa 
Lanka molemmissa Novitan tico ticoa ja menekki 33 g/pari
silmukoita isommissa 60 ja pienemmissä55, puikot 2.5 mmNämä naisellisemmat kämmekkäät saivat mallineuleeksi valepalmikon. Noissa toisissa on 2o, 2n -resoria.

Kummissakaan ei ole peukaloa, ei edes peukalon reikää. Siksi mietinkin kutoessani näitä, ovatko nämä kämmekkäät ollenkaan, kun niitä ei voi vetää kämmeneen asti. Vai pitäisiköhän näitä kutsua ranteenlämmittimiksi. Mitä mieltä sinä olet?

Molemmat parit pääsivät maanantaina sytomyssyjen mukana (katso edellinen postaus) OYS:n syöpäpolille lämmittämään vaikkapa jonkun tippakättä.


4 kommenttia:

 1. Ranteenlämmittimet ja kauniit sellaiset olet tehnyt. Minä olen myös neulonut joskus merseroidusta puuvillasta kesäiset rannekkeet somisteeksi ja lämmöksi. Hyvin ovat toimineet vaikka eivät kämmeneen asti ulotukaan. Helpomi pestä kädetkin, kun ei tarvitse niitä välttämättä edes riisua, vaan nostaa ylemmäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisen sohvan emäntä, kiva, kun kerroit kokemuksiasi ranteenlämmittimistä. Minulla itsellä on vaín reilusti peukalollisia kämmekkäitä.

   Poista
 2. Tarpeen ovat nuo ranteen lämmittimet. Tänään oli kaupungilla ja kotiin tultua palelsi, niin villasukkien ja villatakin lisäksi kaivoin kämmeekkäät varastoistani itselleni lämmikkeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, viimeisen viikon on ainakin täällä ollut kylmän lisäksi kova tuuli, joka saa kylmettymään vielä nopeammin. Ja villaista on tarvittu. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.