Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 29. toukokuuta 2017

Valepalmikkoa matkakäsityössäViikonloppuna oli parina kahtena päivänä pitempi ajomatka edessä eikä minulla ollut mitään käsityötä. Kuten vakikävijät ehkä muistavatkin minun kertoneen, että mieheni ajaa mielellään ja väsymättä pitkiäkin matkoja ja minä saan keskittyä täysin käsityöhöni. Se on muuten usein sukan tekele. Niin oli nytkin, kun aivan viime  minuuteilla kotona nappasin sopivan lankakerän ja sukkapuikot mukaani. Autossa sitten silmukoita luodessa pähkäilin, millaiset sukat tekisin.


No niistä tuli sitten valepalmikkosukat kokoa 39-40, 
Lanka punainen Nalle, jonka menekki oli 74 g
Silmukoita 55,  ja 3 mm:n sukkiksilla mentiin.

Eipä tällä kertaa tämän enempää, ei edes kevään hitaasta etenemisestä, kun se tuntuu olevan kaikkilalla Suomessa normaalista aikataulusta jäljessä. Lauantaina sentään sulivat loputkin lumet pihaltamme.


13 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit sukat ja minun lempivärissänikin ♥

  VastaaPoista
 2. Valepalmikko on nättiä ja näyttävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, niin on ja lisäksi sitä on helppo tehdä vaikka autossakin.

   Poista
 3. Valepalmikko on nättiä ja näyttävää :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Ja ihana kun pystyt neulomaan autossa, minulle tulee paha olo. Ja tähän on kommentoitava, että ihanaa nuo sytomyssyilyt. Olen siirtynyt syöpäpoliklikalle töihin ja ne myssyt saavat aikaan ihanaa iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesätuulia, en ole minäkään aina pystynyt kutomaan autossa. Mutta sitten vaan kerran päätin kokeilla ja kun se tuntui onnistuvan joten kuten, jatkoin harjoituksia eikä enää ole mitään ongelmaa.
   Sinä saatkin sitten suoraa tietoa sytomyssyjen tuottamasta ilosta. Aina jotain meille tekijöillekin asti kuuluu, milloin mitäkin kautta. Ja se hyvä palaute antaa voimia jatkaa touhua. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.