Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 8. tammikuuta 2019

Huomenna...
Huomenna keskiviikkona 9.1. klo 18-20 on Oulun Lankamaailman (osoite Saaristonkatu 27) neuletapaamisessa aiheena sytomyssyt ja -sukat. Olen itsekin paikalla ja kerron projektista. Saatavilla sytomyssyohjeita ja Lankaamaailman tarjomat kahvit/teet sekä 20%:n alennus normaalihintaisista neulelangoista. Tervetuloa!6 kommenttia:

 1. Sinä jaksat vuodesta toiseen olla innokas tässä asiassa. Ei voi kuin kunnioittaa sinua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sude! Jotenkin tämä vaan tuntuu niin tärkeältä hommalta, ettei poiskaan osaa jättää.

   Poista
  2. Samaa mieltä olen Suden kanssa!

   Poista
 2. Myssyn malli näyttää tosi kivalta. Pitäisi varmaan ottaa taas itseä niskasta kiinni ja aloittaa myssyjen teko, valitettavasti niille on aina käyttöä, tarkoitan, että syöpäsairaudet eivät ole vähenemään päin. Lähipiirissäkin nuori nainen sairastui rintasyöpään ja on nyt hoitojen vuoksi myssyn tarpeessa. Arvostan kovasti sinun ahkeruutta tässä asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankuritar, sytomyssyille on todella aina käyttöä valitettavasti. Onneksi on aika monia muitakin, jotka pitävät tärkeänä tehdä niitä, eilenkin oli kai 17 naista paikalla myssyjen/sukkien teossa. :) Teehän sinäkin jokunen myssy. Kemissäkin on nyt muuten keräyspiste 11.2. saakka Bombuksessa ja sieltä myssyt ja sukat toimitetaan Länskään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.