Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 25. kesäkuuta 2009

Edelleen suvi suloinen

Samoin sanoin tekisi tänäänkin mieleni aloittaa kuin eilenkin! Siis aivan ihana sää, tällaisesta minä tykkään! Taas olen nauttinut lämmöstä ja auringosta, vaikka varjopaikoissa olenkin viihtynyt. Mittarissa oli puolilta päivin varjossa +26 ja pieni tuulenhenki on puhallellut koko päivän. Tänään olen ollut aamusta asti säädyllisesti (pieni kesähame ja bikinien yläosa ja paljaat varpaat) pukeutuneena! *Virn! Eilen heittämääni kysymykseen sainkin kommenteissa aika monta vastausta ja kaikki taisivat olla samoilla linjoilla kanssani.


Taivaalla vain jokunen pilvenhattara purjehtimassa hiljalleen.Iltapäiväkahvien jälkeen varjoisella kuistilla. Pannumyssyä katsellessa muistui mieleen, että aikoinaan joku kyseli kommentissaan, juodaanko meillä pannukahvia ja tuleeko myssy käyttöön. Vastasin muistaakseni, että käyttöön tulee vaikka suodatinkahvia juodaan. Me kun ei tykätä termarissa olleesta kahvista, niin viemme kahvin suodatinkannussa pihalle ja myssy päälle. Myssyn värit sointuvat sattumalta aika mukavasti kuistin pikkupöydän liinaan.Kuistilla varjossa olen istuskellut ja kutonut. Sammakkorinssisukat valmistuivat ja odottavat silmiä ja suun kirjomista. Kuvia niistä laitan tänne varmaan ensi viikolla, kunhan saan ne täysin valmiiksi. Silmät ovat vielä ostamattakin ja huomenna lähdemme viikonloppumatkalle pohjoiseen. En tiedä, onko minulla mahdollisuutta matkan aikana poiketa sellaiseen kauppaan, josta silmiä saisi, vai jääkö osto ensi viikkoon.Pakkaamisen matkaa varten aloitin tärkeimmästä, siis valmistelemalla itselleni matkakäsityön ja varaamalla kaikkea mahdollisesti tarvittavaa tarvekalua mukaan otettavaksi. Pirjo-Riitta haastoi blogissaan kävijöitä talkoilemaan sukkia tänne ja minä otin haasteen vastaan. Mikäs sen helpompi matkakäsityö on kuin tikutella miesten villasukkia, varsinkin jos tekee tavismallilla, kuten minä nyt aion tehdä.


Huomenna perjantaina en enää ehdi päivittämään, korkeintaan ehdin lukaista muutamia blogeja. Nyt siis toivottelen kaikille ihania nautinnollisia suvipäiviä, kun niitä taitaa nyt olla tarjolla koko Suomenmaassa ainakin ylin viikonlopun. Nautitaan!13 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppumatkaa! Minunkin puolestani helteet saavat jatkua vaikka syyskuulle asti, on tämä lämpö niin ihanaa ja paljain varpain ja vähissä vaatteissa on mukava olla.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana rinsessamekko oli tuolla edellisessä postauksessasi!
  Hyvää pohjoisen matkaa! Älähän polta varpaita auringossa!
  Meän "sortinsakillakin" on vilkas viikonvaihde tulossa!Höpinöitä siitä(kin)on varmaan alkuviikosta blogissamme!

  VastaaPoista
 3. Eilen ja tänään olemme koko maassa saaneet nauttia ihanasta säästä, niinkuin ennenvanhaan lapsuuden kesät aina olivat.
  Ihanaa lämmintä viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonlopunmatkaa!

  on se kaunis tuo pannumyssy ja kätevä!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua sinullekkin ;)
  Ihanan mekon olet neulonut.

  Sääskiä on paljon!

  VastaaPoista
 6. Kyllää näyttää komialta toi pannumyssy!!! Hieno tuo Hurtsi sukka tempaus!! Päätin samantien itsekkin yhdet sukat siihen tikutella.Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 7. Ihanat säät jatkuvat, toivotaan pohjoisenpaan lappiinkin mukavat ilmat viikonlopuksi.
  Turvallista matkaa!!!!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kielokahvikupit teillä, tuollaisista olen haaveilut...
  Kun palaat viikonlopunvietostasi, käyppäs lukemassa tarkkaan blogini viimeinen päivitys, siellä on sinulle pieni vihje...:)

  VastaaPoista
 9. Tupuna: Kiitos! Matka oli onnistunut. ;)

  Päivi, Lankakomero: Mikäs voisi ollakaan suloisempaa kuin hellepäivä! :)

  Irina: Varpaat eivät palaneet ja muutenkin matka oli onnistunut! :)

  Mielenkiinnolla odotan, mitä se "sortinsakki" siellä on viikonloppuna touhunnut. ;D

  Mukavaa kesää ensi viikollekin!

  Heleena: Ihana sää helli meitä vielä lauantaina, mutta su:na olikin mittarissa vain +8
  ja satoi vettä, joten kotiinhan sieltä jouti. :)

  Iso gnu: Kiitos! :)

  Ledu: Kiitos, matka onnistui! :) ei muuten kohdattu sääskien kanssa. ;D

  MarjutJ: Kiitos! ;)

  Seijasisko: Hyvä, kun sinäkin tikutat sukat Hurstille. ;)

  Marleena: Kiitos! :)

  Ommpumato: Kiitos! :)

  Eila: Heti kävin lukemassa, mutta... En oikein ymmärrä, vaikka jotain olin ymmärtävänäni, mutta pelkään luulevani väärin. Siis saanko vihjeen n:o 2; kiitos! ;)

  VastaaPoista
 10. No niin, vihje nro2:
  Pelkäät varmaan ihan oikeaa vaihtoehtoa, noille kielokupeille ja pannumyssylle voisi tulla käyttöä...joskus...jos haluat:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.